Ghee maslac

Ghee je pročišćeni maslac izrađen od kvalitetnog hrvatskog maslaca malih proizvođača, u kojem je sačuvano samo ono najbolje od mlijeka, njegova sama esencija

Cijena Ghee maslaca

  • Ghee pročišćeni maslac, 180 g, 5,97 € / 44,99 kn
  • Ghee pročišćeni maslac, 300 g, 8,62 € / 64,99 kn

Više o Ghee maslacu

Kao djevojčica Berna Storjak je puno vremena provodila s bakom i djedom na selu gdje je naučila raditi domaći maslac, a njezin interes za Ghee razvio se tek kasnije kada je proniknula u tajne i mudrost ayurvede, koju mnogi smatraju najstarijom znanošću o iscjeljenju. Danas, Berna Storjak svoj Ghee izrađuje s mnogo ljubavi i strpljenja, uz veliku podršku sina Donata Rupčića.

Ghee maslac - sastav

Ghee se dobiva tradicionalnom metodom koja uključuje ručnu izradu, a kojom se u kontroliranom, višesatnom procesu pročišćuje od vode, mliječnih bjelančevina (kazeina) i mliječnih šećera (laktoze), zbog čega je pogodan za ljude alergične na mlijeko i mliječne proizvode. Ghee ne sadrži ni tragove glutena pa je čest sastojak u bezglutenskoj prehrani.

 

Ghee maslac - upotreba


Ghee je zdrava i ukusna zamjena za ostale vrste ulja i masti pri kuhanju na visokim temperaturama bez bojazni da će zagorjeti. Zbog svog specifičnog, ali neutralnog okusa izvrstan je kao namaz na kruh ili krekere i kao dodatak raznim jelima koje dodatno oplemenjuje. Koristi se kao čest dodatak zdravoj prehrani jer doprinosi održavanju normalne funkcije mišića, te je prirodno bogat vitaminom D koji u organizmu potpomaže važne procese – doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, kao i normalnoj razini kalcija u krvi.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte najbolje trenutke iz epizode!

U novoj epizodi emisije Startaj Hrvatska na Novoj TV upoznali smo Bernu Storjak, njezinog sina Donata Rupčić i Ghee, ručno rađeni pročišćeni maslac i čest dodatak zdravoj prehrani. Ovaj jedinstveni maslac Ghee ne sadrži laktozu, kazein i gluten zbog čega je pogodan za ljude alergične na mliječne proizvode i mlijeko, te je čest sastojak u bezglutenskoj prehrani. 

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama