Najbolji izbor školskog pribora potražite u INTERSPAR hipermarketima

Približava nam se početak nove školske godine, a to znači samo jedno – vrijeme je za novi školski pribor! Da sve prođe uz zabavu i bez stresa, pobrinuo se INTERSPAR na čijim se policama nalazi fantastičan izbor opreme za školu.

Sve što vam treba za novu školsku godinu

Prvašići će birati i svoju prvu školsku torbu, a to je baš pravo veselje! Možda je idealna školska torba na kotačiće? Ili ona šarena? Uh, toliko je izbora u INTERSPAR hipermarketima, bit će teško odlučiti. Stariji đaci već se sigurno pitaju kakvu pernicu odabrati i u kakve bilježnice pisati, zato je najbolje da s kupnjom opreme za školu krenete na vrijeme. Šiljilo, škare, pribor za likovni – vaš popis je možda podugačak, ali dobre vijesti su da sve možete kupiti na jednom mjestu jer INTERSPAR ima sve potrebno za početak škole.

Izbor nove školske torbe i ruksake za djecu nikad nije bio lakši

Odabir školske torbe za prvašiće dan je kojeg će se s radošću sjećaju i roditelji i djeca. Posebice ako je pred vama sjajna ponuda kakva je u INTERSPAR hipermarketima! Moderno dizajnirani ruksaci za školu, torbe na kotačiće, svjetleće torbe i druga školska oprema ispunili su naše police. Imamo sve za ljepši početak ove uzbudljive jeseni!

Uz ovako lijepe pernice, jedva ćemo dočekati početak škole

Sada kada ste pronašli novu torbu, vrijeme je i za novu pernicu. Nema ništa ljepše od osjećaja kada se pernice otvore, a u njima nove, naoštrene bojice i olovke! Navratite u vaš najdraži INTERSPAR hipermarket i sigurni smo da će vam naši modeli pernica privući pogled. Kod nas ćete pronaći i šestare, trokute te drugi školski pribor. Vrijeme je za pravi shopping za školu!

Najljepše bilježnice, omoti i stickeri čekaju vas u INTERSPAR hipermarketima

Još se sjećamo uzbuđenja prije početka nove školske godine, kao i veselja koje izaziva novi školski pribor. Posebno šarene i vesele bilježnice! Kako biste kupnju obavili na vrijeme i s lakoćom, INTERSPAR se pobrinuo da na jednom mjestu pronađete sav pribor za školu. Pripremili smo i bogatu ponudu najljepših bilježnica za školu za sve uzraste, a bilježnice za prvi razred su među najslađima! Tražite bilježnice A4 formata ili spiralne bilježnice? Sve imamo. Vaši školarci će biti oduševljeni. Neka početak ove školske godine uz INTERSPAR školski pribor bude nezaboravan!

Likovni pribor za kreativne mališane – neka ove jeseni sve pršti od boja

Mali umjetnici zasigurno jedva čekaju prvi sat likovnog. Kako bi oni u potpunosti izrazili svoju kreativnost, vi im na vrijeme pripremite tempere, vodene bojice, glinamol, kolaž, flomastere i drugi pribor za likovni. Uz novi pribor za likovni neka puste mašti na volju, a najbolji radovi možda uokvireni završe i na zidovima vašeg doma. 

U INTERSPAR po igračke za najzabavnije trenutke vaših mališana

Kada je riječ o aktivnostima kojima će ispuniti svoje slobodno vrijeme, znamo da mališanima ne nedostaje inspiracije. Kriju li se među njima i mali istraživači, pogledajte našu hit ponudu staklenih bočica i kutija s poklopcima. Idealne su za čuvanje magičnih napitaka i dječjih tajni.

Kako biste dodatno potaknuli njihovu kreativnost i zaigranost, u našoj ponudi potražite različite didaktičke i zabavne igračke za djecu svih uzrasta. Uz njih, vrijeme predviđeno za igru postat će još veselije i ispunjenije. Zavirite na naše police i pronađite pregršt čarolije!

Najbolje društvene igre za razigrane dane

Ima li što ljepše od vremena provedenog u igri? Mi u INTERSPAR-u vjerujemo da ne, stoga smo pripremili najveći izbor popularnih društvenih igara. Bez obzira tražite li super poklon za djecu do 10 godina ili tinejdžere, kod nas pronađite najbolje društvene igre za svaki uzrast!

Prijenosna računala i tableti za djecu u INTERSPAR hipermarketima

Tražite li laptop za svoje školarce ili tablet za djecu, INTERSPAR je adresa na kojoj vas čeka izvrsna ponuda multimedije. Velik izbor računala, printera, miševa i tipkovnica i druge pripadajuće opreme možete pronaći na jednom mjestu. Početak školske godine lakši je i zabavniji uz INTERSPAR!

Multimedija

Cijelu ponudu provjerite u SPAR katalogu škola!