Sigurna kupovina

Uveli smo brojne mjere za zaštitu naših djelatnika i kupaca. Molimo vas da se pridržavate preporučenih mjera jer tako štitite sebe i naše djelatnike.

Sigurnosni razmak

Molimo vas da se prilikom kupovine pridržavate propisanog sigurnosnog razmaka od minimalno 2 metra, kupovinu obavite sami te da izbjegavate grupiranja s drugim kupcima.

Dezinfekcija ruku

Omogućili smo dezinfekcijska sredstva na ulazu u prodajni prostor te molimo da ih koristite. Također, ne dirajte proizvode koje ne planirate kupiti kako bi kupovina za sve građane bila što sigurnija.

Podigli smo limit za beskontaktno plaćanje na 250 kuna

Banke su podigle limit beskontaktnog plaćanja sa 100 na 250 kuna kako bi se smanjila razmjena novčanica i samim time i mogućnost širenja koronavirusa. U SPAR i INTERSPAR trgovinama beskontaktno možete plaćati Master Card karticama Raiffeisen banke i OTP banke, Maestro karticama Zagrebačke banke, Visa Premium PBZ Carda, te Revolut karticom. Ovisno o banci, u narednim danima ova opcija će biti omogućena i za druge kartice.

Zapakirali smo pekarske proizvode i rinfuznu robu

Svi pekarski proizvodi s polica i samoposlužnih vitrina u SPAR i INTERSPAR trgovinama zapakirani su u jednokratnu ambalažu kako bi vam pružili maksimalnu zaštitu. Isto smo učinili i sa suhom rinfuznom robom poput orašastih plodova i sušenog voća, koje sada možete pronaći u pakiranjima različitih doziranja.

Higijena prostora

U svim SPAR i INTERSPAR trgovinama redovito dezinficiramo kolica, košare, POS uređaje i ostale površine kako bismo prostor održavali čistim i sigurnim.

Pleksiglas barijera za sigurnost naših blagajnika i kupaca

Uz zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva koja su im na raspolaganju, za naše djelatnike u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama postavili smo i zaštitne barijere od pleksiglasa kako bismo zaštitili njih, ali i sve naše kupce. Zaštita je postavljena na sve blagajne, info pultove i kioske.

Zaštitni viziri za djelatnike na samoposlužnim blagajnama

S obzirom na to da na samoposlužnim blagajnama nije moguće postaviti zaštitu od pleksiglasa, za sve svoje djelatnike na tom radnom mjestu odlučili smo uvesti zaštitne vizire. Ovim mjerama predostrožnosti nastojimo svim svojim djelatnicima osigurati sigurnost na radnom mjestu. 

Evo kako vi možete pomoći

U ovoj smo borbi zajedno i iznimno je važno da svi damo svoj doprinos. Ono što svatko od nas može učiniti uistinu nije zahtjevno, zato vas molimo da poštujete sljedeće mjere opreza koje su propisale nadležne službe.