Cijeli dan pečemo za Vas!

Naši pekari svakodnevno za vas pripremaju kruh, peciva i kolače prema tradicionalnim recepturama. U INTERSPAR pekarnicama u svako doba dana možete pronaći širok asortiman svježih, tek spravljenih pekarskih proizvoda.

SPAR Pekarnica - Kruh i peciva poput bakinih

Kruhovi, peciva i kolači koje svakodnevno s guštom kupujete na SPAR-ovom odjelu pekarnice nastaju baš poput domaćih, od sastojaka provjerenog porijekla i vrhunske kvalitete. No, uz toplinu koja ih čini neodoljivima, u ove je zalogaje utkan i zdravi element - smanjen udio soli.

SPAR je, naime, prema preporuci Svjetske zdravstvene organizacije i EU, radi opće dobrobiti svojih kupaca, smanjio udio soli u kruhu na 1,4 posto. Istovremeno su kvaliteta i proizvodnja ostale iste, a okus kruha se pak promijenio - nabolje! Do izražaja je došlo brašno, odnosno kombinacija sastojaka koji pečenom kruhu daju karakterističan okus. Sol nismo zamijenili aditivima niti u jednom od 30 kruhova koje svakodnevno za vas pripremamo.

U SPAR-ovoj ponudi možete birati između proizvoda domaće proizvodnje ili proizvodnje partnera.   

Na odjelu svoje omiljene pekarnice pronaći ćete i proizvode bez glutena. Prvenstveno su namijenjeni onima koji imaju specifične prehrambene potrebe, no u njima uživaju i svi koji paze na svoju prehranu te izbjegavaju gluten. U ponudi su bezglutenski kruh, peciva i kolači.  

  • 30 vrsta kruhova i 20 vrsta peciva može se svakodnevno pronaći u SPAR-ovom odjelu pekarnice
  • 1,4% udio je soli u SPAR-ovom kruhu
  • 100% domaće brašno i 100% domaća receptura čine SPAR-ov kruh odličnim izborom