Suradnja SPAR-a i Euro-milka

SPAR Hrvatska daje veliku potporu hrvatskim proizvođačima i njihovoj kvaliteti zbog čega smo zadovoljni što ih je na našim policama svakim danom sve više. Trgovine smo s najviše domaćih proizvoda, a hrvatskim dobavljačima pružamo partnerski odnos te ih podržavamo da se sa svojim proizvodima uključe u naše poznate SPAR marke kvalitete.


Doprinos koji dajemo hrvatskom gospodarstvu svakim se danom, između ostalog, potvrđuje kako plasmanom njihovih proizvoda kroz našu distributivnu mrežu, tako i novim proizvodima robnih marki koje osmišljavamo osluškujući potrebe naših kupaca. Hrvatski proizvođači za SPAR proizvode gotovo sve robne marke. U sklopu robne marke S-Budget SPAR surađuje s 50-ak dobavljača u Hrvatskoj, a na „Vrtovima Hrvatske“ s 30-ak OPG-ova i malih tvrtki. Neizostavne su i mnoge velike te srednje kompanije koje proizvode robne marke SPAR, PREMIUM, Vital te S-BUDGET.


Jedan od SPAR-ovih proizvođača i dobavljača je i hrvatska tvrtka Euro-milk. Riječ je o jednoj od tek 20 malih mljekara u Hrvatskoj, smještenoj u zagorskom mjestu Beloslavec. Kompaniju su prije 20 godina osnovali prijatelji Ivica Kudelić i Božidar Kuzmić. Dva prijatelja, koja su započela svoju proizvodnju s 500 litara mlijeka, danas dnevno prerađuju čak 25 tisuća litara mlijeka s domaćih pašnjaka.

Njihove proizvode, poput svježeg posnog sira, tekućeg jogurta, kiselog vrhnja ili mliječnog namaza možete pronaći na policama SPAR-a i INTERSPAR-a, pod robnom markom S-BUDGET. Htjeli smo tim proizvodima, ali i svim ostalim proizvodima hrvatskih proizvođača, dati i dodatnu vidljivost stoga smo pokrenuli kampanje „Da, domaće je!“, koja ih stavlja u prvi plan.


SPAR trenutno surađuje s čak 400 malih, srednjih i velikih hrvatskih dobavljača i sretni smo što se taj broj kontinuirano povećava. Unatrag nekoliko mjeseci broj domaćih dobavljača raste za 5,8 posto, čime potvrđujemo posvećenost hrvatskoj kvaliteti. S našim dobavljačima i proizvođačima unaprjeđujemo partnerske odnose pa im dodatnu prepoznatljivost pružamo i promocijom.

Više o suradnji SPAR-a i Euro-milka pogledajte u videu.