SPAR robna marka veganskih zamjena za meso

Istražite svijet veganske prehrane koji nudi mnoštvo savršenih opcija za uživanje u hrani. Otkrijte nove okuse i teksture koje će vas oduševiti.

Veganski proizvodi

Obožavate sočan hamburger, grillanu kobasicu ili ukusnu pljeskavicu, ali želite isprobati i veganske specijalitete? Nema problema! Vege svijet nudi brojne alternative koje će zadovoljiti vaše okusne pupoljke.


Koji proizvodi Vas zanimaju?

Namazi

Veganski namazi su ukusan i zdrav izbor za sve koji traže alternativu namazima koji sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Svježe voće i povrće

Uživajte u bogatstvu okusa i nutrijenata koje nudi svježe voće i povrće. Otkrijte mnoštvo prednosti za zdravlje i vitalnost.

Smrznuto voće i povrće

Praktična opcija za svakoga tko želi jesti više voća i povrća. Smrznute namirnice se beru u sezoni kada su najsvježije i najbogatije hranjivim tvarima.

Veganski napitci

Ne postoji ograničenje u okusima i teksturama veganskog napitka. Možete ih konzumirati samostalno ili kombinirati s voćem, povrćem, orašastim plodovima, sjemenkama, začinima.

Zamjena za meso

Uživajte u ukusnoj i zdravoj prehrani bez mukotrpnog kuhanja! Otkrijte svijet veganskih jela koja nude brzu i jednostavnu pripremu bez kompromisa u okusu.

Slatko i grickalice

Kad vas ulovi želja za slatkim, potražite ukusne i raznolike veganske deserte i grickalice.

Ostali proizvodi

Veganska prehrana ne znači odricanje od okusa i raznolikosti. Naprotiv, nudi mnoštvo savršenih opcija za uživanje u hrani.

Proizvodi odabranih partnera

Ponuda veganske hrane stalno raste i dostupno je mnogo različitih ukusnih opcija. Pogledajte ponudu ostalih proizvođača veganskih prehrambenih proizvoda.


Savjeti zlata vrijedni

Začini su neizostavni dio svakog jela, pa tako i onih sirovih! Još od drevnih kultura prenosi se znanje o sušenim biljkama i plodovima koji se dodaju hrani. Hijeroglifi u Velikoj piramidi u Gizi oslikavaju radnike kako jedu luk i češnjak za snagu. Kraljica od Sabe odala je počast kralju Solomonu u obliku začina i dragog kamenja. Postoji milijun egzotičnih priča koje ukazuju na veliku ulogu koju su u povijesti imali ti čudesni prirodni pripravci.

Pinjoli se nalaze na samom vrhu piramide orašastih plodova. Sadrže  bjelančevine  i nezasićene masne kiseline. A ovi sitni plodovi bora Pinus imaju izražen miris i prepoznatljiv orašasti okus. Stoga ne čudi da se već tisućama godina uspješno koriste u različitim kuhinjama diljem svijeta.

Jedan od najpoznatijih predstavnika ulične hrane zasigurno je falafel. Obožavaju ga svi, od vegetarijanaca i vegana sve do mesojeda. Iako njegovo porijeklo nije u potpunosti poznato, danas se smatra nacionalnim jelom Izraela, Palestine i Egipta. No falafel je zapravo vladar cijelog Bliskog istoka, a svoje porijeklo vuče daleko u prošlost.


Ispobajte recepte