Svježe voće i povrće

Svježe voće i povrće možete jesti na mnogo različitih načina, sirove, kuhane ili pečene. Možete ih dodati u smoothie, salate i sendviče ili ih koristiti za izradu džemova, umaka i deserata.

Svježe pripremljeni proizvodi

Svaki dan pripremaju se i režu samo za vas.


Koji proizvodi Vas zanimaju?

Namazi

Veganski namazi su ukusan i zdrav izbor za sve koji traže alternativu namazima koji sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Svježe voće i povrće

Uživajte u bogatstvu okusa i nutrijenata koje nudi svježe voće i povrće. Otkrijte mnoštvo prednosti za zdravlje i vitalnost.

Smrznuto voće i povrće

Opcija za svakoga tko želi jesti više voća i povrća, namirnice se beru u sezoni kada su najbogatije hranjivim tvarima.

Veganski napitci

Ne postoji ograničenje u okusima i teksturama veganskog napitka. Možete ih konzumirati samostalno ili kombinirati s voćem, povrćem, orašastim plodovima, začinima.

Zamjena za meso

Uživajte u ukusnoj i zdravoj prehrani bez mukotrpnog kuhanja! Otkrijte svijet veganskih jela koja nude brzu i jednostavnu pripremu bez kompromisa u okusu.

Deserti i grickalice

Kad vas ulovi želja za slatkim, potražite ukusne i raznolike veganske deserte i grickalice.

Gotova jela i dodaci za kuhanje

Veganska prehrana ne znači odricanje od okusa i raznolikosti. Naprotiv, nudi mnoštvo savršenih opcija za uživanje u hrani.

Proizvodi odabranih partnera

Ponuda veganske hrane stalno raste i dostupno je mnogo različitih ukusnih opcija. Pogledajte ponudu ostalih proizvođača veganskih prehrambenih proizvoda.


Savjeti zlata vrijedni

Przene hrskave pahuljice luka s drvenom zlicom
Copyright (c) 2018 Alp Aksoy/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2018 Alp Aksoy/Shutterstock. No use without permission.

Fleksitarijanci naglasak u prehrani stavljaju na namirnice biljnog porijekla. To znači da na tanjurima dominira povrće, no povremeno su dozvoljeni i meso i riba. Upravo zato bi ih se moglo nazvati i „poluvegetarijancima“. Naravno, s obzirom na to da je i voće biljnog porijekla, dosta je zastupljeno u jelovnicima fleksitarijanaca. Iz samoga naziva ovog tipa prehrane može se zaključiti da je tajna u fleksibilnosti.  

chia puding u staklenkama

Chia sjemenke pripadaju skupini namirnica koje se smatraju među najzdravijima na svijetu. Bogate su hranjivim tvarima koje su djelotvorne za cijeli organizam.

jecam u zdjelici

Ječam je žitarica bogata bjelančevinama – u 100 grama naći ćete približno 12 grama proteina i oko 350 kalorija, ali i značajne količine ugljikohidrata i prehrambenih vlakana. Ima nizak glikemijski indeks i bogat je nezasićenim masnim kiselinama.


Ispobajte recepte