Vege proizvodi ostalih proizvođača

Istražite bogatu ponudu vege proizvoda ostalih proizvođača u SPAR-u i INTERSPAR-u.

Ostali vege proizvodi

Osim velikog izbora veganskih i vegetarijanskih proizvoda SPAR robne marke, u ponudi imamo i proizvode ostalih proizvođača.


Koji proizvodi Vas zanimaju?

Namazi

Veganski namazi su ukusan i zdrav izbor za sve koji traže alternativu namazima koji sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Svježe voće i povrće

Uživajte u bogatstvu okusa i nutrijenata koje nudi svježe voće i povrće. Otkrijte mnoštvo prednosti za zdravlje i vitalnost.

Smrznuto voće i povrće

Opcija za svakoga tko želi jesti više voća i povrća, namirnice se beru u sezoni kada su najbogatije hranjivim tvarima.

Veganski napitci

Ne postoji ograničenje u okusima i teksturama veganskog napitka. Možete ih konzumirati samostalno ili kombinirati s voćem, povrćem, orašastim plodovima, začinima.

Zamjena za meso

Uživajte u ukusnoj i zdravoj prehrani bez mukotrpnog kuhanja! Otkrijte svijet veganskih jela koja nude brzu i jednostavnu pripremu bez kompromisa u okusu.

Deserti i grickalice

Kad vas ulovi želja za slatkim, potražite ukusne i raznolike veganske deserte i grickalice.

Gotova jela i dodaci za kuhanje

Veganska prehrana ne znači odricanje od okusa i raznolikosti. Naprotiv, nudi mnoštvo savršenih opcija za uživanje u hrani.

Proizvodi odabranih partnera

Ponuda veganske hrane stalno raste i dostupno je mnogo različitih ukusnih opcija. Pogledajte ponudu ostalih proizvođača veganskih prehrambenih proizvoda.


Savjeti zlata vrijedni

Maslaci od orasastih plodova s komadicima
Copyright (c) 2019 Nelli Syrotynska/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2019 Nelli Syrotynska/Shutterstock. No use without permission.

Kikiriki, lješnjaci, orasi, indijski oraščići. Svi se mogu čudesno i jednostavno pretvoriti u ukusne maslace na isti način. Mljevenjem sirovih plodova dok se ne pretvore u namaz, odnosno dok ne postignu strukturu maslaca. Usitnjavanje ovih orašastih plodova potrajat će 10 do 15 minuta, a zatim se preporučuje pohraniti smjesu u staklenu posudu u hladnjak.  

edamame kuhan na pari u bamusovom posudu

Edamame je naziv za nedozrela, mekana i slatka zrna soje. Za razliku od dozrelih bobica soje koje imaju neutralan okus, edamame je prepun okusa. Edamame se ubire dok još nije dozreo, pa tako okusom podsjeća na slatkost graška s natruhom okusa orašastih plodova.  

przeni kruh s ribljom pastetom
Copyright (c) 2018 Aksenya/Shutterstock. No use without permission. Copyright (c) 2018 Aksenya/Shutterstock. No use without permission.

Ako ste u potrazi za malo drugačijim zalogajima s niskim udjelom masti, novim okusima i praktičnim obrocima koji vam neće oduzeti puno vremena, na dobroj ste adresi. Naime, namazi se ne moraju bazirati na mlijeku i ne moraju se uopće mazati na kruh.


Ispobajte recepte