Veganski napitci

Veganski napitci odlična su alternativa mlijeku životinjskog podrijetla. Kremasti i osvježavajući, sadrže vlakna, proteine i vitamine.

Možete ih konzumirati samostalno ili kombinirati s voćem, povrćem, orašastim plodovima ili različitim sjemenkama.

 

Veganski napitak

Mlijeko od orašastih plodova dobar je izvor proteina i kalcija. Možete ga napraviti od bilo koje vrste orašastih plodova koja vam se sviđa, a možete ga pronaći i u trgovinama prehrambenim namirnicama.


Koji proizvodi Vas zanimaju?

Namazi

Veganski namazi su ukusan i zdrav izbor za sve koji traže alternativu namazima koji sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Svježe voće i povrće

Uživajte u bogatstvu okusa i nutrijenata koje nudi svježe voće i povrće. Otkrijte mnoštvo prednosti za zdravlje i vitalnost.

Smrznuto voće i povrće

Opcija za svakoga tko želi jesti više voća i povrća, namirnice se beru u sezoni kada su najbogatije hranjivim tvarima.

Veganski napitci

Ne postoji ograničenje u okusima i teksturama veganskog napitka. Možete ih konzumirati samostalno ili kombinirati s voćem, povrćem, orašastim plodovima, začinima.

Zamjena za meso

Uživajte u ukusnoj i zdravoj prehrani bez mukotrpnog kuhanja! Otkrijte svijet veganskih jela koja nude brzu i jednostavnu pripremu bez kompromisa u okusu.

Deserti i grickalice

Kad vas ulovi želja za slatkim, potražite ukusne i raznolike veganske deserte i grickalice.

Gotova jela i dodaci za kuhanje

Veganska prehrana ne znači odricanje od okusa i raznolikosti. Naprotiv, nudi mnoštvo savršenih opcija za uživanje u hrani.

Proizvodi odabranih partnera

Ponuda veganske hrane stalno raste i dostupno je mnogo različitih ukusnih opcija. Pogledajte ponudu ostalih proizvođača veganskih prehrambenih proizvoda.


Savjeti zlata vrijedni

pir u zdjelici i kuhaci

Prapšenica ili pir budi sve veće gastronomsko i kulinarsko zanimanje u našim krajevima. No bez obzira na to što smo okruženi brojnim informacijama o ovoj hranjivoj namirnici, još nam je uvijek pomalo nepoznata. Pa se tako nerijetko nađemo pred pitanjem kako pripremiti pir.  

bulgur u zdjelici

Bulgur je sve popularnija žitarica i to s pravom. Zasitan je, hranjiv ili niskokaloričan, ne treba ga dugo kuhati, finog je orašastog ukusa i sadrži vitamine i vlakna. Bulgur je uobičajena namirnica u turskoj i indijskoj kuhinji, a napokon je stigao i u ostale svjetske i europske kuhinje i odmah na prvu žlicu – oduševio.

Proso je jedna od najstarijih i najzdravijih žitarica koju je čovjek ikad uzgajao i koristio za prehranu ljudi, ptica, peradi i stoke. U Europu je stiglo iz Afrike i Azije. Stari Kinezi ubrajali su proso u svoje svete biljke jer je vrlo hranjivo i korisno za ljudski organizam. Ovo je bezglutenska žitarica poput kukuruza i riže, a bogata je vitaminima B skupine, vlaknima, mineralima, a posebno fosforom i magnezijem te salicilnom kiselinom.


Ispobajte recepte