Veganski deserti

Zadovoljite svoju želju za slatkim bez pretjerane grižnje savjesti. Veganski deserti ne sadrže mliječne proizvode, jaja i med. Postoji mnogo različitih vrsta veganskih deserata, tako da svatko može pronaći nešto po svom ukusu.

 

Veganski sladoledi

Sladoled je omiljeni desert u kojem možete uživati ​​tijekom cijele godine. Postoji mnogo različitih vrsta veganskog sladoleda, a većina se izrađuje od biljnih sastojaka poput badema, kokosa, soje i orašastih plodova.  


Koji proizvodi Vas zanimaju?

Namazi

Veganski namazi su ukusan i zdrav izbor za sve koji traže alternativu namazima koji sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Svježe voće i povrće

Uživajte u bogatstvu okusa i nutrijenata koje nudi svježe voće i povrće. Otkrijte mnoštvo prednosti za zdravlje i vitalnost.

Smrznuto voće i povrće

Opcija za svakoga tko želi jesti više voća i povrća, namirnice se beru u sezoni kada su najbogatije hranjivim tvarima.

Veganski napitci

Ne postoji ograničenje u okusima i teksturama veganskog napitka. Možete ih konzumirati samostalno ili kombinirati s voćem, povrćem, orašastim plodovima, začinima.

Zamjena za meso

Uživajte u ukusnoj i zdravoj prehrani bez mukotrpnog kuhanja! Otkrijte svijet veganskih jela koja nude brzu i jednostavnu pripremu bez kompromisa u okusu.

Deserti i grickalice

Kad vas ulovi želja za slatkim, potražite ukusne i raznolike veganske deserte i grickalice.

Gotova jela i dodaci za kuhanje

Veganska prehrana ne znači odricanje od okusa i raznolikosti. Naprotiv, nudi mnoštvo savršenih opcija za uživanje u hrani.

Proizvodi odabranih partnera

Ponuda veganske hrane stalno raste i dostupno je mnogo različitih ukusnih opcija. Pogledajte ponudu ostalih proizvođača veganskih prehrambenih proizvoda.


Savjeti zlata vrijedni

griz u zdjelici

Za griz možemo reći da je skupni naziv za grubo mljevene žitarice, od čega je svakako najpoznatiji pšenični. Dobiva se istim postupkom mljevenja kao i brašno, samo je krupnije mljeven pa je po tome dobio i drugi naziv - krupica. Danas se na policama trgovina, osim pšeničnog, može pronaći puno drugih vrsta, kao što su griz od kukuruza, riže, heljde, pira…

edamame kuhan na pari u bamusovom posudu

Edamame je naziv za nedozrela, mekana i slatka zrna soje. Za razliku od dozrelih bobica soje koje imaju neutralan okus, edamame je prepun okusa. Edamame se ubire dok još nije dozreo, pa tako okusom podsjeća na slatkost graška s natruhom okusa orašastih plodova.  

jecam u zdjelici

Ječam je žitarica bogata bjelančevinama – u 100 grama naći ćete približno 12 grama proteina i oko 350 kalorija, ali i značajne količine ugljikohidrata i prehrambenih vlakana. Ima nizak glikemijski indeks i bogat je nezasićenim masnim kiselinama.


Ispobajte recepte