Umirovljenici

Iako ste u mirovini, smatrate da još uvijek možete biti aktivni na tržištu rada, a pri tome želite i poboljšati svoju financijsku situaciju? U našim trgovinama ima mjesta i za Vas jer znamo da sa sobom donosite bogato iskustvo, izgrađene radne navike i veliku odgovornost prema poslu. 

Umirovljenici u SPAR-u

Početkom 2019. godine aktivno smo započeli program zapošljavanja umirovljenika. O uspjehu programa svjedoči činjenica da danas naš tim broji gotovo 90 umirovljenika i da je ta brojka stabilna već dulje vrijeme. Mnogi umirovljenici ističu kako ih je na ovaj korak navela i potreba da se kroz svoj aktivni doprinos i dalje osjećaju kao korisni članovi društva. Uz ove financijske i psihološke benefite, ne treba zanemariti ni onaj zdravstveni. Naime, dinamika posla zahtjeva određenu fizičku aktivnost, koja, naglašavaju neki, pridonosi njihovoj vitalnosti i poboljšanju općeg stanja organizma.

Što Vam nudimo?

  • Posao prema Vašim mogućnostima. Zahvaljujući različitosti poslova koji
    se svakodnevno obavljaju u našim trgovinama, vrlo lako ćete pronaći ono koje će odgovarati Vašim mogućnostima, dosadašnjem radnom iskustvu i interesima.
 
  • Blizina radnog mjesta. Kako biste izbjegli duga putovanja do i od radnog mjesta, nastojat ćemo Vam ponuditi poziciju u jednoj od naših trgovina u blizini Vašeg mjesta stanovanja. Zašto to ne bi bila trgovina koju i sami redovito posjećujete i već poznajete njezine zaposlenike, Vaše buduće kolege?
 
  • Fleksibilno radno vrijeme. Nudimo Vam rad na pola radnog vremena pri čemu je satnicu moguće prilagoditi drugim Vašim aktivnostima i  bavezama
    tijekom dana. Radite u ugodnom i prijateljskom radnom okruženju bez  stresa i velikih napora.  

Prijavite se!

Info linija

0800 77 27

E-mailom:

info@spar.hr

Poštom:

SPAR Hrvatska, Slavonska avenija 50, 10000 Zagreb

Ime
Vaš komentar
Dodajte datoteku

Obratite pažnju da je maksimalan broj za upload 3 datoteke sa maksimalnih 10MB. Podržani formati: .jpg, .png, .gif, .doc, .docx, .pdf, .txt

*obavezna polja