Tražimo upravo Vas!

Osobine koje cijenimo u našem timu svakako su spremnost na suradnju, stručnost, motiviranost, savjesnost i odgovornost. Osim toga, potičemo želju za kontinuiranim učenjem i usvajanjem novih znanja i vještina, kao i otvorenost za promjene koje vode poboljšanju i višoj razini kvalitete. U svoj tim pozivamo sve koji su inovativni i proaktivni, pouzdani te ambiciozni i sve to žele podijeliti upravo s nama!

Prodaja

Zaposlite se u jednoj od naših trgovina koje svojim modernim uređenjem i širokom ponudom proizvoda svakodnevno privlače mnogobrojne kupce.

Centralni ured

Izgradite svoju karijeru u marketingu, financijama, nabavi i mnogim drugim sektorima okupljenima u našem centralnom uredu u Zagrebu. 

Logistika

Pridružite se našem timu koji se brine da svaki proizvod pravovremeno dođe do naših trgovina i zatim u ruke naših kupaca.

Centralna produkcija

Udružite svoje majstorske vještine s onima naših zaposlenika u centralnim proizvodnjama mesa, pekarskih i slastičarskih proizvoda.

Ovako se postaje dio SPAR tima

Vaša prijava.

Otvorene natječaje možete pronaći na našim stranicama ili na nekoj od popularnih stranica i portala za poslovne prilike.

Predselekcija

Na osnovu zaprimljenih životopisa, te kriterija i uvjeta za pojedino radno mjesto izabiremo kandidate koje ćemo pozvati na razgovor.  

Selekcijski proces.

Odabrani kandidati bit će pozvani da nam se i osobne predstave, ali i da se i mi predstavimo njima. Za pojedine pozicije također organiziramo i testiranja stručnih znanja i kompetencija. 

Ponuda

Ako ste najbolji kandidat u selekcijskom procesu, te se želite pridružiti našem uspješnom timu, slijedi ponuda s naše strane.

Ponuda poslova

S nama možete više

U SPAR-u puno ulažemo u rast i razvoj naših zaposlenika, kako bi bili bolji svakoga dana. Samim time pružam im i mogućnost za poslovno napredovanje. Pogledajte kako: 

Interne edukacije. U SPAR-u imamo tim internih trenera koji rade na razvoju vještina i prijenosu znanja našim zaposlenicima. Pokrivamo slijedeća područja: edukacije za svježe proizvode, procesno aplikativne edukacije, edukacije mekih vještina, edukacije za vodstvo i interne akademije. Također imamo i online edukacije (e-learning) za naše zaposlenike.

Eksterne edukacije. Surađujemo s vanjskim edukacijskim kućama po pitanju školovanja za specifična znanja i za naše vodstvo.

Tečaj njemačkoga jezika. Svim našim zaposlenicima u centrali nudimo besplatan tečaj njemačkoga jezika, koji se održava u našim prostorima.

Prekvalifikacija za zanimanje KV Mesar ili KV Pekar. Svim našim zaposlenicima nudimo plaćenu prekvalifikacije kojima mogu steći zvanja KV mesara i KV pekara.

 

Benefiti za naše zaposlenike

 

  • Blizina radnog mjesta
  • Jubilarna nagrada
  • Društveni događaji
  • Najmanje 20 dana godišnjeg odmora
  • Petodnevni radni tjedan
  • Nagrade za Božić i Uskrs