Prodaja

Naši zaposlenici su pokretačka snaga i kreatori jedinstvenog duha svake naše poslovnice. Svjesni smo da naše kupce možemo oduševiti kvalitetom usluge i
ljubaznošću jedino ako Vi volite ovaj posao i uživate u radu s ljudima. Svi koji se prepoznaju u ovom opisu i žele raditi u našim moderno uređenim trgovinama, koje svakodnevno posjećuju mnogobrojni vjerni kupci diljem Hrvatske, mogu pronaći mjesto u našem timu. 

INTERSPAR hipermarketi

na svojoj površini većoj od 2500 m² u ponudi imaju više od 5000 vrsta  prehrambenih i neprehrambenih artikala, podijeljenih u različite odjele kao što su mesnica, pekara, odjel delikatesa, odjel voća i povrća te mnogi drugi. Kako bi osigurali zadovoljavajuću popunjenost i kvalitetu proizvoda na tako velikoj površini, djelatnici jednog hipermarketa su uglavnom posvećeni radu u samo jednom odjelu. Međutim, ovakva organizacija poslovanja zaposlenicima nudi mogućnost prelaska u druge odjele, ali i napredovanje do pozicije voditelja odjela. 

SPAR supermarketi

manjeg su formata i dosežu veličinu do 2500 m². Naši supermarketi su također podijeljeni u odijele, no za razliku od hipermarketa, djelatnici nisu uvijek nužno vezani uz jedan, već prelaze u druge odjele u kojima je u tom trenutku potreban njihov angažman. Svakodnevica u ovim trgovinama je vrlo dinamična, a radni zadaci su različiti i često se izmjenjuju. Ali upravo ovdje se stvaraju prisniji odnosi između naših kupaca i djelatnika što itekako pozitivno pridonosi ne samo iskustvu kupaca, već i radnoj atmosferi.

Radna mjesta u našim trgovinama

Prodavač - blagajnik (m/ž)

Uz rad na blagajni, prodavač – blagajnik je odgovoran i za punjenje polica, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe te održavanje urednosti trgovine. 

Mesnica

Mesari u našim poslovnicama pripremaju robu za izlaganje u vitrinama, poslužuju naše kupce te im i pomažu svojim stručnim savjetima. 

Odjel delikatese

Narezivanje delikatesa kao što su salame, sirevi i kobasice, uredno izlaganje u vitrine i brzo usluživanje kupaca zadaci su prodavača u odjelu delikatesa.  

Pekara

Pekari koji izrađuju pekarske proizvode te prodavači koji poslužuju kupce i brinu se da su police uvijek pune s kruhom i pecivima, čine tim odjela pekare.   

Gastronomija

Toploteka i restorani Tutto Bene i To Go su mjesta na kojima se pripremaju i našim kupcima poslužuju jednostavna, topla i hladna gotova jela. 

Odjel voća i povrća

Djelatnici ovoga odjela odgovorni su za kontrolu svježine, estetski privlačno izlaganje proizvoda i održavanje stalne popunjenosti polica. 

Prijem robe i skladište

Dnevni zadaci u ovom odjelu uključuju zaprimanje, kontrolu valjanosti i pravilno skladištenje robe te provjeru točnosti same isporuke.   

Voditelj odjela (m/ž)

Briga o narudžbi, kvaliteti i načinu izlaganja robe te organizacija rada osoblja unutar vlastitog odjela dužnosti su jednog voditelja odjela.

Voditelj poslovnice (m/ž)

Voditelji naših poslovnica organiziraju i koordiniraju rad svih zaposlenika u svojoj poslovnici te su također odgovorni za promet robe. 

Ponuda poslova

Prednosti rada u našim trgovinama

Usmjerenost na kupca i rezultate prodaje te sklonost timskom radu sigurno su najvažnije kompetencije naših trenutačnih i budućih zaposlenika. Međutim, naše cjelokupno poslovanje ne može ići naprijed, ako se članovi našeg tima kontinuirano ne usavršavaju i usvajaju nova znanja. Stoga potičemo volju i želju za učenjem, kao i ambiciju za napredovanjem u karijeri. Zaposlenicima u našim trgovinama redovito nudimo interne edukacije o svježim proizvodima, procesno aplikativne edukacije, edukacije mekih vještina, edukacije za vodstvo i interne akademije. Poznavanje procesa unutar jedne trgovine vrlo često vidimo kao veliku prednost kada tražimo kandidate za naš centralni ured. Zato nije rijetkost da putem internih natječaja pružamo priliku za napredovanjem našim kolegama u trgovinama.