Centralna produkcija

Naši kvalificirani mesari, pekari i slastičari te pomoćni radnici u proizvodnji svakodnevno svojim vrijednim i stručnim rukama pripremaju svježe pekarske, slastičarske i proizvode od mesa u jednoj od naši centralnih proizvodnji smještenih u Zagrebu, Osijeku i Kaštelima. 

Centralna produkcija kruha, peciva, kolača i torti

SPAR je jedini trgovački lanac u Hrvatskoj koji ima vlastitu proizvodnju kolača i torti, te jedan od dva s vlastitom proizvodnjom kruha i peciva. Kako bismo sve naše poslovnice u Hrvatskoj opskrbili s najsvježijim pekarskim i slastičarskim proizvodima, organizirali smo čak tri centralne produkcije i to u Zagrebu, Osijeku i Kaštelu. Preko 2,5 milijuna komada peciva i kruha te 600.000 komada kolača i torti godišnje proizvedu naši pekari, slastičari i pomoćni radnici radeći svakodnevno u dvije smjene. 

Centralna produkcija mesa

Naša centralna produkcija mesa u Zagrebu opskrbljuje naše trgovine s pakiranim svježim mesom pod našom vlastitom robnom markom. Ponosimo se time što je čak 90% mesa kojeg prerađujemo hrvatskog podrijetla. Naši mesari i djelatnici na pakiranju godišnje isporuče oko 630.000 kilograma mesa ili čak 1,3 milijuna plitica. Na taj način možemo našim kupcima ponuditi veliki i raznoliki asortiman svježeg mesa u kojem svatko može pronaći upravo onaj idealan komad za sebe.  

Ponuda poslova