SPAR kao poslodavac

Postati dio našeg tima znači započeti karijeru u brzorastućoj hrvatskoj tvrtki koja se vrhunskim standardima u poslovanju ističe na domaćem i stranom tržištu. Kako bi bili još bolji i dalje rasli, u stalnoj smo potrazi za novim talentima, marljivim pojedincima koji žele i mogu ostvariti utjecaj u našem poduzeću, te se žele razvijati u dinamičnom okruženju.

Na svakom radnom mjestu – u jednoj od preko 110 naših filijala diljem Hrvatske, u Logistici u Svetoj Nedelji i centralnom uredu u Zagrebu - nastojimo stvoriti radno okruženje koje stimulira zalaganje, omogućava napredovanje te poslovni i osobni razvoj svakog zaposlenika. 

Zašto raditi u SPAR-u?

Rad u međunarodnom okruženju.

Kao dio SPAR Austria grupe surađujemo s kolegama u sjevernoj Italiji, Sloveniji, Mađarskoj i, naravno, Austriji. Naš cilj je međusobno motiviranje i prenošenje
znanja što se, zajedno s uspješnom timskom suradnjom, pokazalo kao odlična
kombinacija. Ako Vam je želja raditi na projektima od međunarodnog značaja, kod nas ste na pravom mjestu.

Raznolikost profesija.

Ponosni smo na činjenicu kako je naša organizacija izgrađena na čvrstim temeljima, koje su postavili stručni i proaktivni ljudi različitih profesija. Kako bi dobili najbolje od njih, nastojimo da obavljaju posao koji odgovara njihovim kvalifikacijama i interesima.

Kultura promicanja znanja.

Naša organizacija može se pohvaliti kulturom promicanja znanja i međugeneracijske solidarnosti te sukladno tome nastojimo osigurati da naši djelatnici obavljaju posao adekvatan njihovom obrazovanju, iskustvu i sklonostima. Stoga posebnu pažnju posvećujemo njihovom usavršavanju i edukaciji – uključivanjem u procese prekvalifikacije, ponudom internih i eksternih školovanja i izradom razvojnih programa.  

Razvoj karijere.

U našem timu se kontinuirano radi u pozitivnom, izazovnom i dinamičnom okruženju, u kojem se prepoznaje doprinos i potencijali svakog člana i stvaraju se mogućnosti za daljnji razvoj njihove karijere u istom ili nekom drugom sektoru. Cilj je da svatko od nas postane najbolji što može.

Kontinuirani rast.

Neprestano investiramo u naš razvoj i svake godine otvaramo nove poslovnice. Zahvaljujući tome stvaraju se nove prilike za poslovne suradnje i karijere u svim sektorima naše tvrtke. Uz ovakav način poslovanja možemo našim zaposlenicima ponuditi sigurna radna mjesta s redovitim primanjima.

Posao baš za Vas

U SPAR-u se ponosimo našom raznolikom ponudom radnih mjesta za kandidate različitih profila.

Redovni radnici

Mi smo prilika za Vaš daljnji rast i razvoj te nudimo široki spektar različitih radnih mjesta.

Umirovljenici

Ostanite aktivni na tržištu rada i nakon umirovljenja. Pridružite se timu naših djelatnika u trgovini. 

Studenti

Tempo rada kod nas možete prilagoditi Vašim studentskim obavezama i slobodnom vremenu. 

Učenici

Tražite mjesto za učeničku praksu ili rad tijekom školskih praznika? Kod nas ćete pronaći oboje. 

Ponuda poslova

Aktualni natječaji

Pošaljite otvorenu molbu

Dragi potencijali kandidati, uvijek nam možete poslati i otvorenu molbu kako bi vas imali u našoj bazi. Pratite poveznicu za slanje otvorene molbe.