• Srećka gratis za svakih potrošenih 100 kn.
• Maksimalno 5 srećaka po kupovini
• Podjela srećaka do isteka zaliha
• Osoba mlađa od 18 godina ne može biti sudionik u igri.

 

Budite jedan od sretnika jer prilikom svake kupovine u SPAR-u ili INTERSPAR-u za svakih potrošenih 100 kuna dobivate srećku – maksimalno 5 srećki po jednoj kupovini (npr. za jednokratnu kupovinu u iznosu od 300,00 kn kupac će dobiti 3 srećke, a za jednokratnu kupovinu u iznosu od 700,00 kn kupac će dobiti 5 srećaka). Podjela srećaka do isteka zaliha.

 

Dobitci i popusti

Na srećki se može osvojiti ili dobitak ili promotivni popust. Skidanjem emulzije s Lutrijskog (gornjeg) polja za igru otkriva se iznos ili opis mogućeg dobitka ili tekst „nažalost ništa“. Otkriveni iznos ili opis dobitka u Lutrijskom polju znači da je ostvaren istovjetan dobitak. Kada nije ostvaren dobitak u Lutrijskom polju moguće je ostvariti popust u SPAR polju. Skidanjem emulzije sa SPAR (donjeg polja) otkriva se opis popusta ili tekst „ nažalost ništa“. Otkriven opis popusta znači da je ostvaren istovjetan popust na jedan komad navedenog proizvoda.

 

Dobitak od 100.000,00 kn isplaćuje Hrvatska Lutrija d.o.o. Zagreb, Ulica grada Vukovara 72 i sjedišta regija Hrvatske Lutrije d.o.o. 

Dobitci u iznosu 50 kn, 100kn, 200 kn ili 400 kn na SPAR poklon kartici isplaćuju se na blagajnama SPAR-a i INTERSPAR-a.

Dobitci u iznosu od 10,00 kn isplaćuju se na svim prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije.

Osvojeni popust na SPAR polju moguće je realizirati već prilikom slijedeće kupovine za maksimalno jedan komad proizvoda. 

Isplata dobitaka i realizacija popusta moguća je do 10.08.2020. Prilikom isplate dobitaka i realizacije popusta sudionik dužan predati srećku. Dobitak na SPAR poklon kartici kao i popust ne može se mijenjati za novac.  

 

Osoba mlađa od 18 godina ne može biti sudionik u igri.

Radi potvrde punoljetnosti , prilikom kupnje tj. isplate dobitka sudionik je dužan na zahtjev blagajnice predati na uvid identifikacijski dokument. Ako to ne učini nema pravo na sudjelovanje u igri odnosno na isplatu dobitaka. 

Pravila