Bobičasto voće već dan nakon branja čeka vas na policama SPAR-a i INTERSPAR-a

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje prve je maline posadila prije trinaest godina. Te 2006. imali su tek oko pola hektara zemlje na kojemu su se bavili stočarstvom. Gospodarstvo Oršićevih danas se prostire na ukupno šest hektara. Osim malina, sade i drugo bobičasto voće – ribizl, kupinu, trešnju i borovnicu, a na godišnjoj razini proizvedu oko 40 tona voća.

“Na početku, kada su količine koje smo proizvodili bile male, prodavali smo na tržnici i veletržnici. No, kako nam je malina bila kvalitetna, ušli smo u trgovačke lance”, govori Silvija. Posljednjih pet godina, sve svoje proizvode plasiraju na našim policama, a maline koje su posebno osjetljive u trgovine SPAR-a i INTESRPAR-a dolaze unutar 24 sata od branja. 

Osim malina i drugog bobičastog voća iz OPG-a Oršić, naše trgovine nude široku ponudu hrvatskih proizvoda. Uz maline Oršićevih, na policama možete pronaći i maline još tri druga domaća dobavljača - Osatine, Fragarija i FrigoLogistike.

S ukupno 15000 kilograma malina prodanih godišnje, hrvatski proizvođači imaju priliku rasti zajedno sa SPAR-om, a više o obitelji Oršić možete saznati u videu.

Zašto se ništa ne prikazuje?