• poklon-kartice-720x370-2.png

Usluge

spar poklon kartica

Izaberite karticu!

Kao idealan poklon na raspolaganju su Vam dvije vrste SPAR Poklon kartica: s unaprijed određenom vrijednosti 50 kn, 100 kn, 200 kuna, 400 kuna ili s vrijednosti prema Vašem odabiru, s time da uplaćeni iznos mora biti veći od 50 kn.

Nakon što odaberete Poklon karticu, ona postaje važeća trenutkom kupnje na blagajni a iznos na kartici moguće je koristiti tijekom 12 mjeseci od dana kupnje poklon kartice.

SPAR Poklon karticom možete plaćati u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima, INTERSPAR restoranu, Interspar trafikama, Tutto bene, To Go i Smoothie baru.

SPAR Poklon kartica je sredstvo plaćanja kao i svako drugo te se njome mogu plaćati svi proizvodi bez obzira nalaze li se u posebnoj ponudi ili na akcijama.

Poklon karticom možete platiti cjelokupan ili djelomičan iznos kupovine. Ukoliko preostali iznos na kartici nije dovoljan za podmirenje cijelog iznosa, ostatak možete podmiriti svim ostalim načinima plaćanja.

Iznos na kartici ne morate iskoristiti odjednom, što znači da proizvode i usluge možete plaćati u više navrata sve dok na kartici imate raspoloživih sredstava.

Iznos na kartici ne možete doplatiti, no možete jednostavno kupiti novu karticu.

Prilikom plaćanja uručite karticu na blagajni a iznos kupovine će se odbiti od iznosa koji se nalazi na poklon kartici. Stanje preostalog iznosa na kartici možete provjeriti na svakoj blagajni INTERSPAR hipermarketa i SPAR supermarketa te na sljedećem linku, uz pomoć PIN-a.

PIN se nalazi na stražnjoj strani kartice. Prilikom kupovine PIN je zaštićen i pokriven te je potrebno "postrugati" foliju ispod koje se nalazi PIN.

Obzirom da se Poklon kartica ne izdaje na ime, prenosiva je na treće osobe.

Valjanost kartice se može provjeriti na svim prodajnim mjestima na kojima se kartica može koristiti.

Spar Hrvatska d.o.o. ne preuzima odgovornost za gubitak kartice i ona se ne može poništiti.

Spar.hr zbog boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Slažem se" prihvaćate korištenje kolačića. Saznajte više.