• 20190611_720x370px-3.png

Ponuda

Toploteka

Toplo, fino, gotovo

Ne kuha vam se ili biste se s posla zaletjeli po nešto toplo? U Spar TOPLOTECI pronašli smo bogat izbor hrane pripremljene od najsvježijih i kvalitetnih domaćih namirnica

Za sve nas kojima je dosadilo svaki dan nositi hranu od kuće ili su nam prisjeli suhi sendviči koje jedemo na poslu, Spar-ova toploteka pravo je rješenje. Priuštite si predah barem jednom tjedno te kuhanje ručka za sebe ili članove obitelji prepustite nekom drugom – na primjer, iskusnim rukama gastronomskih stručnjaka Spar-a. Spar se, naime, može pohvaliti svježe pripremljenom hranom koja zadovoljava visoke standarde kupaca i struke, a ujedno ima okuse i mirise domaće kuhinje.

Odjel toploteke postoji u čak 97 filijala, koji su uglavnom unutar trgovine, ali u većini Interspar filijala odjel toploteke izdvojen je od trgovine i nalazi se na ToGo ili Tutto Bene odjelu. Za uspjeh Spar-ove kuhinje zaslužni su predani i educirani radnici. “Novitete, nova jela i akcije kreiramo mi iz nabave food, ali ukupnu ponudu na dnevnom nivou rade same filijale. Sirovina koja se upotrebljava u kuhinji dolazi isključivo za potrebe toploteke i vrlo smo izbirljivi kada je u pitanju kvaliteta sirovine koju  koristimo. Stereotipi da nam toploteka služi za rješavanje starih zaliha iz trgovine u našem slučaju je 100 posto netočna”, kaže Mirela Trupinić, voditeljica odjela conveniencea i gastronomije.

Spar-ovi stručnjaci vode brigu i o hranjivim sastojcima svojih jela i zdravlju kupaca pa se jelovnici  mahom planiraju s obzirom na dostupnost određenih namirnica u sezoni. Kupci najčešće biraju  pečeno pile, pržene lignje, pikantna krilca te sve vrste pohanog mesa. U Spar-u se trude svaki dan ponuditi i topla jela na žlicu.

Također su jako dobro prihvaćeni gratini s brokulom, rižoto sa šparogama, risone s povrćem, a pommes frites je i dalje najprodavaniji prilog.

RAZNOLIKOST PONUDE

U Spar-ovoj gastro kuhinji poštuje se najviši stupanj higijensko-tehničkih uvjeta koje diktiraju HACCP standardi, što rezultira visokom kvalitetom pripreme hrane i zdravstvenom ispravnošću svih obroka. Prema riječima Mirele Trupinić, kupci sami odabiru veličnu porcija koja najviše ovisi o tome kupuje li osoba gablec za vrijeme posla ili za ručak doma, što je kod nas vrlo česta pojava.

Ono što je specifično za Spar-ovu toploteku prije svega je kvaliteta sirovine koju koriste u pripremi hrane te svježina jer se sva hrana pripravlja na dnevnoj bazi. “Uz trenutačnu ponudu, za kupce se stalno osmišljavaju i novi proizvodi domaćih proizvođača. Raznolikost ponude je velika pa tako svatko može u širokom dnevnom izboru pronaći nešto za sebe“, objašnjava Mirela Trupinić.

SPAR-OVA TOPLOTEKA MOŽE SE POHVALITI KVALITETNIM NAMIRNICAMA U PRIPREMI HRANE
TE SVJEŽINOM JER SE SVA HRANA PRIPRAVLJA NA DNEVNOJ BAZI

JELOVNICI SE PLANIRAJU S OBZIROM NA DOSTUPNOST ODREĐENIH NAMIRNICA U SEZONI

 

Spar.hr zbog boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Slažem se" prihvaćate korištenje kolačića. Saznajte više.