Ponuda

SPAR Hrvatska podržava Meatless Monday: Veggie proizvodi 10 posto jeftiniji

SPAR Hrvatska već se 2017. godine pridružio svjetskoj kampanji Meatless Monday. Svaki ponedjeljak svi proizvodi naše robne marke SPAR Veggie sniženi su 10%, a kako biste tjedan započelli ukusnim obrocima bez mesa.

SPAR Veggie linija obuhvaća niz proizvoda koji imaju certifikat Europskog društva vegetarijanaca, a većina je iz ekološkog uzgoja.

Meatless Monday (Bezmesni ponedjeljak) je neprofitna inicijativa pokrenuta 2003. godine u Sjedinjenim Državama s ciljem ohrabrivanja potrošača da ponedjeljkom ne jedu meso i tako pridonesu poboljšanju svog zdravlja i zdravlja našeg planeta. Znanstveni partner inicijative je Johns Hopkins Bloomberg škola javnog zdravlja iz Baltimorea, kampanja se provodi u 44 zemlje svijeta, a SPAR je prvi trgovački lanac koji je dovodi u Hrvatsku.

SPAR Veggie linija nudi izbor od oko 40-tak proizvoda za svakodnevnu prehranu, poput pljeskavica, pizza, lazanja, tofua i raznih namaza, sladoleda i deserata. Proizvodi su idealno rješenje za potrošače koji se žele uravnoteženo hraniti, ali nemaju vremena pripremiti ukusan bezmesni obrok.

Spar.hr zbog boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Slažem se" prihvaćate korištenje kolačića. Saznajte više.