• 20190627_sunkiss_header.jpg

SPAR marka

Sunkiss

PROIZVODI ZA LJETNU NJEGU U SPAR-u

Sa SUN KISS-om pronađite svoje sigurno mjesto pod suncem

Prve zrake sunce napokon su izašle, što je nagnalo mnoge da što više vremena provedu na otvorenom - bilo u prirodi ili na plaži. U tim prilikama važno je kožu dobro zaštiti od štetnih zračenja na koja dermatolozi često upozoravaju i koja uzrokuju brojne negativne posljedice. SPAR Hrvatska u svojoj SUN KISS liniji nudi bogatu ponudu kvalitetnih proizvoda za ljetnu zaštitu i njegu.

Riječ o proizvodima koji se lako upijaju, osiguravaju potrebnu vlažnost kože te joj daju svilenkasto glatki osjećaj odmah nakon nanošenja. Osim što je njeguju, SUN KISS kreme i sprejevi za sunčanje dermatološki su ispitani i vodootporni. Što je najvažnije, ovi proizvodi imaju dokazanu UVA/UVB zaštitu, kao i zaštitni filter od IR-A zračenja, na koje posebice treba pripaziti prilikom izlaska na sunce. Naime, UVA/UVB zrake čine zračenje kojem smo izloženi pod suncem. Osim što su zaslužne za preplanulost uzrokuju i brojne negativne posljedice poput alergija, fotostarenja i suhe kože. IR-A, odnosno, infracrvene zrake, prodiru još dublje u kožu i mogu uzrokovati hiperpigmentaciju i starenje kože. Stoga je vrlo važno pravilno se zaštiti. Dermatolozi preporučuju da se proizvodi za sunčanje nanesu u što debljem sloju i to barem 15 minuta prije izlaganja suncu. Također, ne preporučuju da se čuva prošlogodišnja otvorena bočica kreme ili spreja, već da se kupi novi proizvod.

Ukoliko se još niste opskrbili za ovo ljeto, SUN KISS proizvodi idealni su jer štite kožu od štetnih utjecaja sunca te ju obnavljaju nakon sunčanja. Ova linija prilagođena je različitim potrebama i željama, pa se tako može birati između mlijeka za sunčanje raznih jačina filtera ili sprejeva koji se lakše i brže nanose na kožu. Ovisno o tipu kožu, u asortimanu se nalaze proizvodi s 20, 30 ili 50 zaštitnim faktorom.

U SPAR i INTERSPAR trgovinama tako ćete pronaći SUN KISS ulje u spreju s vitaminom E i zaštitnim faktorom 20, koje se lako nanosi i ne ostavlja tragove na odjeći. Za najmlađe tu su SUN KISS Junior proizvodi s visokim zaštitnim faktorom, a za njegu poslije sunčanja tu je SUN KISS Après Sun, koji sadrži tvari koje umiruju upale i poboljšavaju obnavljanje kože. Bogatom SUN KISS linijom proizvoda SPAR Hrvatska svojim kupcima omogućava bezbrižno uživanje u ljetnim radostima i sigurno mjesto pod suncem.

  • 20190627_njega_nakon_suncanja.jpg
  • 20190627_sprejevi.jpg
  • 20190627_zastita_njega.jpg

Spar.hr zbog boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Slažem se" prihvaćate korištenje kolačića. Saznajte više.