• 20160621_banner 720x370 PREMIUM sladoled 16.6..jpg

Spar Premium

Najbolje za mene!

SPAR PREMIUM linija je u asortiman uvedena u 11. mjesecu 2011. godine i od tada svakodnevno oduševljava kupce novim delicijama.

U liniji se trenutno nalazi 150-tak proizvoda. Od toga gotovo polovicu asortimana čine tipični hrvatski proizvodi i prepoznatljive hrvatske delicije. U liniji se također nalazi i veliki broj DESPAR PREMIUM proizvoda – najboljih delicija iz Italije, kao i SPAR PREMIUM internacionalnih proizvoda.

Kako bi opravdao svoj slogan "Najbolje za svaki dan", SPAR PREMIUM uistinu nudi samo najbolje. Iz Hrvatske, to su najbolji kulen iz Slavonije, tartufata iz Istre, pršuti iz Istre i Dalmacije, maslinovo ulje iz Dalmacije, samoborska salama, paški sir s otoka Paga, razni domaći džemovi i ostale razne delicije.

Specifičnost linije je da svaki proizvod prati priča o nastanku, povijesti, načinu proizvodnje, posebnostima sastojaka ili izrade te se proizvođač ističe na pakiranju proizvoda. Na pakiranju se može tako naći prikaz na karti odakle proizvod dolazi, posebnost u načinu pripreme i izrade, oznake izvornosti i ostali elementi koji garantiraju originalnost i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Od internacionalnih proizvoda teško je navesti sve, pa ćemo spomenuti samo neke: marmelade od citrusnog voća iz Italije, čokolade iz Švicarske, mješavina kava s 5 kontinenata ili 100% Arabica, čips od plavog krumpira, sladoledi iz Belgije, riže iz Italije, Kine i Pakistana, maslinovo ulje iz Italije, maslac od 100% svježeg vrhnja također iz Italije, mnogobrojni umaci, masline, kapare, artičoke…

SPAR PREMIUM proizvodi dostupni su po atraktivnim cijenama kako biste si mogli priuštiti najbolje - svaki dan!

Spar.hr zbog boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Slažem se" prihvaćate korištenje kolačića. Saznajte više.