• spar-natur-purcover-720-x-370-px.png

SPAR marka

Natur*pur

Okus čiste prirode!

SPAR Natur*pur je linija BIO proizvoda koji su proizvedeni ekskluzivno za SPAR i odgovaraju najvišim europskim standardima za BIO proizvode. Ovo su proizvodi za sve one koji žele u svojoj prehrani koristiti visokovrijedne namirnice kontroliranog porijekla.

Svi SPAR Natur*pur proizvodi podliježu najjačim kontrolama te ne sadrže genetski manipulirane sastojke i umjetne pesticide. Proizvodi nose europsku oznaku bio - zeleni list sa zvjezdicama (vrijedi od 1.7.2010. za sve članice EU), BIO oznaku austrijskog centra AMA, kao i oznaku "gen-frei" što znači da ne sadrže genetski manipulirane sastojke. Organski uzgoj znači da se zemlja na kojoj se sadi ne tretira kemikalijama, čime se čuva okoliš i podzemne vode. Namirnice uzgojene na organski način imaju sačuvane hranjive vrijednosti a time su i zdravije.

U liniji SPAR Natur*pur trenutno se nalazi cca 250 proizvoda, a zbog povećanja svijesti o zdravoj prehrani ova linija će i u budućnosti zasigurno biti sve više zastupljena.

Spar.hr zbog boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Slažem se" prihvaćate korištenje kolačića. Saznajte više.