Recepti za svaki dan

Pronađite najbolje recepte i inspiracije na jednom mjestu. Meso, riba, vegetarijanska jela ili nešto slatko, mogućnosti su brojne. Kako naravno dobrih savjeta nikada dosta, zavirite i u riznicu mudrosti Tomislava Špičeka.
Kuhaču u ruke i - krenimo!

Što da danas kuham?

Što god da vaše nepce poželi, mi imamo rješenje! Dobar tek!

Danas mi se jede...

Tips & Tricks by Tomislav Špiček

Savjeti Tomislava Špičeka

Kako savršeno ispeći hrskavi krumpir? Kako marinirati meso? Kako umijesiti tijesto za knedle? Svaki kuhar ima neki svoj trik!  Savjeti kulinarskog majstora Tomislava Špičeka pomoći će vam u pripremi baš svakog jela, te će vaš gastro doživljaj podići na sasvim novu razinu! Otkrijte ih i uživajte u kuhanju!

Saznaj nešto novo!

Ljetne vibracije

Vrijeme pečenja ribe i mesa za najbolji roštilj
dimljeni losos s kupinama na tanjuru
© Copyright (c) 2016 iuliia_n/Shutterstock. No use without permission. © Copyright (c) 2016 iuliia_n/Shutterstock. No use without permission.
Riba i voće, savršena ljetna kombinacija
frose koktel roze boje u casama
© Copyright (c) 2017 Rimma Bondarenko/Shutterstock. No use without permission. © Copyright (c) 2017 Rimma Bondarenko/Shutterstock. No use without permission.
Ovog ljeta probajte – frosé!
humus u zdjeli
© Copyright (c) 2016 YuliiaHolovchenko/Shutterstock. No use without permission. © Copyright (c) 2016 YuliiaHolovchenko/Shutterstock. No use without permission.
Slani i slatki namazi od mahunarki

Nemate ideju?

Želite li pripremiti raznovrsna jela s proizvodima iz vašeg hladnjaka ili smočnice? Neamte ideju što pripremiti od sastojaka koji su ostali od posljednje kupnje?
Tu smo da pomognemo, samo povucite namirnice u lonac za kuhanje i dobit ćete razne ideje za recepte.

ili
Povucite sastojke u lonac!
Kliknite na sastojke

Kuhamo s blogerima

Prijavite se na newsletter ili potražite novi magazin Dobar tek

Novi broj magazina Dobar tek

Što je novo u svijetu gastronomije saznajte u novom broju magazina.