sastojci

  • 150 g SPAR Veggie veganske smjese za mljeveno
  • 2 dl hladne vode
  • 1 DESPAR pinsa
  • 50 g SPAR Veggie namaza sa začinskim biljem
  • 50 g DESPAR PREMIUM artičoka ocijeđenih
  • 1 manja tikvica, narezana na tanke ploške

Za posluživanje:

  • Rikola
  • korica pola limuna
  • pistacije
  • mlaz maslinovog ulja

Način pripreme

01

SPAR Veggie zamjenu za mljeveno pomiješajte s hladnom vodom i ostavite u hladnjaku 30 minuta.

02

U tavi zagrijte malo ulja, dodajte smjesu i pecite dok ne poprimi željenu boju (7 - 10 minuta). Tijekom pečenja malo usitnite smjesu.

03

Tikvicu narežite na tanke kolutove ili rezance.

04

Pinsu premažite s 2 žlice SPAR Veggie namaza i pecite 5 minuta. Zatim je nadjenite s nekoliko žlica mljevenog nadjeva, tikvicama i artičokama pa pecite još 4 - 5 minuta.

05

Gotovu pinsu prelijte mlazom maslinovog ulja. Za dodatnu svježinu poslužite s rikolom i malo ribane korice limuna.

podijeli