Čarolija dizajna

U razdoblju od 20.1. do 6.4.2021. za svaku kupnju u iznosu od 50 kn, dobit ćete 1 bod  za novi Alessi program vjernosti. 

Program vjernosti Alessi

Čarolija dizajna

Alessi

Talijanski brand Alessi, svojim neobičnim, elegantnim i funkcionalnim proizvodima, odražava vrlo visoke proizvodne standarde. Kreirani od strane poznatih dizajnera, koji primjenjuju vlastiti stil i iskustvo u kreaciji svake kolekcije kako bi probudili emocije i evocirali uspomene.

Mekani i jednostavni oblici linije Ku posuđa, karakteristika su linije Alessi tanjura. Minimalizam i gotovo pjesnički stil Toyo Itoa čini tanjure pogodnim za one koji žele elegantan, ali jednostavan stol. Posuđe iz Ku linije izrađeno je od bijelog porculana. 2013. godine Toyo Ito osvojio je prestižnu Pritzkerovu nagradu.
Linija Sarrià i Foix dizajnera Lluìs Cloteta pokazuju eleganciju čelika koji se ponaša  kao da je papir. Njegova su djela prisutna u nekoliko muzeja, uključujući: Muzej moderne umjetnosti u New Yorku, Georges Pompidou National Centar za umjetnosti kulturu, Muzej arhitekture u Frankfurtu, galeriju Bonnafont u San Franciscu, New York World Gallery i  Columbia Sveučilište.
Stefano Giovannoni, arhitekt i nagrađivani dizajner, revolucionar par excellence, u genima ima industrijski dizajn i sposobnost da razumijeljude kao malo tko. Linijom Mami želi nam dati priliku i zadovoljstvouživanja u sjećanjima na prošlost, dajući život predmetima koji kombiniraju klasicizam i suvremenost te unose emocije u kuhinju.

Kako sudjelovati

1.  Ponuda je važeća u SPAR supermarketima i Interspar hipermarketima
2.  U razdoblju od 20.01.2021. do 06.04.2021. za svaku kupnju u iznosu od 50 KN
     dobit ćete 1 bod vjernosti.
3.  Prihvaćaju se isključivo popunjeni kuponi sa svih 5, odnosno 10 bodova vjernosti.
4.  Popunjeni kuponi ne mogu se zamijeniti za novac niti za bilo koju drugu
    pogodnost.
5.  Posebnu pogodnost za kupnju proizvoda po povoljnijoj cijeni ostvarujete uz       predočenje i predaju popunjenog kupona s bodovima na blagajni.
6.  Popunjeni kuponi s bodovima mogu se iskoristiti do 13.04.2021.