Zašto se ništa ne prikazuje?
Stickermania: Potraga za izgubljenim blagom Inka

Kreni sa Oskarom u potragu za blagom i otkrij što kriju drevne Inke.

Nagradna igra

Od 13. 9. do 15. 11. 2023. ispuni album Stickermania, pokaži ga na pultu bilo koje SPAR ili INTERSPAR trgovine. Tvoj album potvrditi će se žigom i time ostaruješ pravo na sudjelovanje u NI.

SAZNAJ VIŠE

SPAR - Stickermania

Djeca uz album SPAR Stickermania „Potraga za izgubljenim blagom Inka“ mogu upoznati uzbudljiv svijet Južne Amerike. Napete pustolovine Oskara i Boa pozivaju na igru, učenje i otkrivanje te nude 200 sličica za sakupljanje i razmjenjivanje.

Kako skupiti sličice? Za svakih potrošenih 10 € na blagajni dobivate besplatni, zeleni paketić s 5 sličica (do najviše 10 vrećica po jednoj kupnji). Kupovinom posebno označenih proizvoda kao i plaćanjem Premium Visa karticom dobivate dodatni zeleni paketić sa sličicama, gratis.

Album za samoljepljive sličice možete kupiti u svim SPAR supermarketima i  INTERSPAR hipermarketima po cijeni od 2,49 € (18,76 kn) . Od svakog prodanog albuma SPAR Hrvatska donira 0,15 € Aquariumu Pula,  za pomoć u zaštiti
morskih kornjača i plemenitih periski.

Kako biste svoj album popunili što brže, možete kupiti plave paketiće s 5 sličica i privremenom tatoo naljepnicom po cijeni od 0,50 € (3,77 kn).

Potraga za izgubljenim blagom Inka- priča

Oscar i Bo ponovno su s nama, u zabavnoj južnoameričkoj avanturi. Zahvaljujući karti s blagom Oscarovog pra-pra-pra-pra-pradjeda, najbolji prijatelji kreću u
potragu za izgubljenim blagom Inka. Pridružite im se i vi i upoznajte fascinantni svijet Južne Amerike!

Od Perua, Bolivije, Čilea, Argentine do veeelikog Brazila, Oscar i Bo proputovat će najljepšim, najuzbudljivijim, ali i najopasnijim predjelima Južne Amerike. Machu Picchu, Pustinja Atakama, Ognjena zemlja i Amazona samo su neka od mjesta na kojima su susreli – pleme Yanomami, bjelouhog marmozeta, carske pingvine i mageljansku parobrotku! Što su još vidjeli, čuli i naučili i jesu li na kraju stvarno pronašli izgubljeno blago Inka, otkrijte u njihovom pustolovnom dnevniku!  

Mobilna aplikacija Inke Stickermania

U novoj aplikaciji Inke Stickermania za zabavu cijele obitelji, pođite s Oscarom u veliku južnoameričku pustolovinu! Skenirajte naljepnice s oznakom foto-aparata u albumu sa sličicama i pokrenite zabavni sadržaj. Čeka vas 8 mini igrica različitog tipa: puzzle, jump&run, mini kviz i 3D proširena stvarnost. Tko svlada sve igrice, uz puuno novih stvari koje će naučiti i pritom se dobro zabaviti, na kraju će pronaći i cool bedž Istraživača. Krenimo!

Aplikacija Inke Stickermania besplatno je dostupna u App Store-u i Google Play Store-u. Za korištenje aplikacije nije potrebna registracija.

Preuzmi aplikaciju

Bojanka Stickermania

Bojice u ruke i zabava može početi! Krenite s Ocarom i Boom na uzbudljivo putovanje i otkrijte brojne zanimljivosti Južne Amerike. Obojite bojanku i saznajte koja je vodom najbogatija rijeka svijeta, a koja životinja ima plave noge! Bojanka se može kupiti samo u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima po cijeni od 1,59 € (11,98 kn).

Naklada je ograničena i vrijedi do isteka zaliha.

Partneri Stickermanie

Stickermania pravila privatnosti

Sa SPAR-om pomažeš zaštititi morske kornjače i plemenite periske!

Kupnjom albuma SPAR Stickermania „U potrazi za izgubljenim blagom Inka“ donirate 0, 15 € Aquariumu Pula, najvećem akvariju u Hrvatskoj.