Stickermania

Tajanstvena priča o Atlantidi vodi Oskara i Boa na napeto putovanje oko cijeloga svijeta.

SPAR - Stickermania

Osvojite 7 dana na Malom Lošinju!

 

Ako ste bili vrijedni i popunili ste svoj STICKERMANIA album prijavite se i sudjelujte u nagradnoj igri, jer svaki kupac koji ispuni album sa sličicama, može ga u periodu od 7.9.2022. do 15.11.2022. pokazati na info pultu bilo koje SPAR ili INTERSPAR trgovine. Ispunjen album potvrdit će se žigom i jedinstvenim brojem koji će biti potreban sudioniku kako bi mogao sudjelovati u nagradnoj igri. 

Ne zaboravite kupovinom plavih paketića album popunjavate još brže.

 

Prijavi se

Djeca uz album SPAR Stickermania mogu otkrivati svijet. Napete pustolovine Oskara i Boa pozivaju na učenje i otkrivanje te nude 200 sličica za sakupljanje i razmjenjivanje.

Kako skupiti sličice: za svakih potrošenih 50 kn (6,63 €) na blagajni dobivate besplatnu zelenu vrećicu s 5 sličica (do najviše 10 vrećica po jednoj kupnji). Kupovinom posebno označenih proizvoda kao i korištenjem PBZ PREMIUM VISA kartice dobivate dodatan zeleni paketić sa sličicama.

Album za samoljepljive sličice možete kupiti u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima po cijeni od 19,99 kn (2,68€). Od svakog prodanog albuma 1 kunu doniramo Institutu Plavi svijet i spas dupina u Jadranskom moru.

Kako biste svoj album popunili što brže, možete kupiti plave vrećice s posebnim efektom po cijeni od 5 kn (0,66 €).

 

U subotu, 8.10.2022. od 11-12 sati posjetite naše INTERSPAR hipermarkete i sudjelujte u razmjeni sličica!

Na tragu Atlantide – priča

Pozdrav, to sam ja, Oskar! U školi smo učili sve o priči o potonulom otočnom carstvu Atlantidi. U zadatak smo dobili da izradimo svoj osobni podvodni svijet. Baš dok smo moj najbolji prijatelj Bo i ja uzbuđeno raspravljali o tome kako će izgledati naša Atlantida, doletjela je jedna sjenica. Ispričala nam je da poznaje nekoga tko je već bio ondje. Kako, molim? To ne može biti istina. Ili Atlantida doista postoji? Naravno da smo to morali istražiti te smo slijedili priču malene sjenice sve do njezina početka. Jesmo li na kraju doista pronašli Atlantidu i koja smo fascinantna mjesta obišli na našem putovanju po cijelome svijetu, to ćeš otkriti u mom novom pustolovnom dnevniku.

Slikovnica - bojanka Stickermania

Zgrabite bojice! Priprema, pozor, sad! Roneći s Bo-om, u slikovnici-bojanki Stickermania možete istraživati raznolike podvodne svjetove! A znate što je najbolje? 14 životinja iz bojanke možete skenirati pomoću naše mobilne aplikacije Stickermania i oživiti u podvodnom svijetu!

Bojanka se može kupiti samo u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima po cijeni od 9,99 kn (1,32 €). Naklada je ograničena i vrijedi do isteka zaliha.

Besplatno: mobilna aplikacija Stickermania

Podmorske pustolovine za velike i male: uz životinje iz bojanke, pomoću aplikacije Stickermania moguće je skenirati 14 naljepnica životinja te ih doživjeti u 3D-u. Osim toga, u albumu sa sličicama Stickermania kriju se i četiri cool seta dekoracija za individualno ukrašavanje podvodnoga svijeta: za aktivaciju jednostavno skenirajte odgovarajuće stranice. Za još više zabave tu su tri uzbudljive mini-igrice. Krenimo!


Aplikacija Stickermania besplatno je dostupna u App Store-u i Google Play Store-u. Za korištenje aplikacije nije potrebna registracija.

Sa SPAROM pomažeš radu Instituta Plavi svijet!

Kupnjom albuma donirate 1 kunu Institutu Plavi svijet, popunite li cijeli album možete osvojiti posjet Institutu gdje ćete imati priliku doživjeti čaroliju.