Život je putovanje

U razdoblju od 8.6 do 30.08.2022. sakupljajte bodove i uštedite do 55% , za svakih 50 kuna dobivate 1 bod vjernosti.

Život je putovanje

U razdoblju od 8.6.2022. do 30.8.2022. godine nagrađujemo naše vjerne kupce ekskluzivnom ponudom vrhunskog SAMSONITE asortimana. SAMSONITE je vodeći svjetski brend putne prtljage i poslovnog asortimana. Već više od 110 godina ispunjava najviša očekivanja svojih korisnika diljem svijeta. 

Lagani, a izdržljivi putni kovčezi linije Base Boost su idealni za sve vrste putovanja, za bliže i daleke destinacije. Dostupni su u tri veličine, izrađeni od otpornog materijala, izuzetno pokretljivi i opremljeni brojnim funkcionalnostima. Kovčezi Base Boost su pokriveni SAMSONITE jamstvom u trajanju od 5 godina. 

Ruksaci iz linije Guardit 2.0 su se već uspješno potvrdili svojom prvom verzijom, a ovdje predstavljamo novu verziju s dodatnim tehničkim inovacijama i funkcionalnim pretincima koji će maksimalno zaštititi Vaše računalo i osigurati dovoljno prostora za ostali pribor. 

Za posao i putovanje, tu su crossover torbice za tablet i dokumente iz linije XBR, osobito omiljene kod današnjih poslovnih putnika radi praktičnosti, ali i dobrog stila. Putujte s povjerenjem i užitkom uz SAMSONITE