Popust 10% samo za Vas!

U vama najbližem INTERSPAR-u, odaberite bilo kojih 6 butelja od 0,75L i ostvarujete popust od 10% i besplatnu nosiljku za vino. Popust vrijedi i na već snižena vina.

Vina koja jednostavno morate probati!

Eko vina

Kod ovakvog uzgoja obavezno je poštivanje bioloških zakona, unapređivanje prirodne plodnosti i bioloških procesa u zemljištu te korištenje njegove mikrobiološke aktivnosti koja je esencijalna za pravilnu prehranu loze.Uporaba mineralnih gnojiva i sintetičkih pesticida u zaštiti je zabranjena u ekološkom vinogradarstvu.

Istra i primorje

Malvazija daje vina svih tipova, od mladih i osvježavajućih, preko ozbiljnih vina punoga tijela, čak i onih narančaste boje, do slatkih i pjenušavih. Teran je profitirao nakon ružnog pokušaja otimanja izvornosti zato što su se vinari potrudili oko njega pa danas imamo desetak velikih i puno vrlo dobrih vina od te sorte. Odlična crna vina iz Istre stižu i od cabernet sauvignon, cabernet franc i merlot, a i Primorje ima svoje vinske vladare.

Dalmatinska vina

Na Korčuli jedinstvena bijela vina daju grk i pošip, a širom Dalmacije proširila I marašrina koju zovu i rukatac. Krajnji jug ponosi se moćnom malvasijom dubrovalkom. Velika crna vina daju izvorne sorte plavac mali, babići crljenak kaštelanski Ili ltibidrag, a iz Dalmacije stiže i sve više dobrih pjenušaca. 

Kontinentalna hrvatska

Pjenušci bregovitog sjeverozapada, ponajprije Plešivice, kakvoćom su sve bliže šampanjcima, rajnski rizlinzi njemačkim i alzaškim, a crni pinoti burgundijskim i onima iz Južnog Tirola. U Slavoniji i Podunavlju vladarica je graševina, A Baranja prekrasan i suncem okupan kutak omeđen Dravom i Dunavom, diči se i odličnim crnjacima od frankovke, merlota i cabernet sauvignona.

Inozemna vina