Vina

Više od 500 etiketa domaćih vina u INTERSPAR hipermarketima

Na policama INTERSPAR vinoteke do polovice listopada očekuje vas bogata ponuda hrvatskih i inozemnih vina po posebnim akcijskim cijenama. Istražite više od 150 vinskih etiketa od kojih je više od 60 nagrađivanih, a na pojedinim popusti idu čak do 43 posto.

Tu je i popust od dodatnih 10 posto za kupnju šest butelja vina po izboru koji vrijedi i na akcijske cijene vina pa će svaki vinoljubac u ovoj ponudi pronaći nešto za sebe i zasigurno obogatiti svoju kućnu vinoteku.

U posebnoj ponudi dalmatinskih vina nudimo i vlasnika srebrne Decanterove medalje - Terra Madre Plavac Premium Eko, nositelja brončane Decanterove medalje - Skaramuča Dingač Barrique te vlasnika zlatne medalje s ovogodišnjeg ocjenjivanja International Wine Challenge - Cebalov Grk.

Za ljubitelje istarskih vina u ponudi se nalaze nositelj zlatne medalje s Decanter World Wine Awardsa - Rossi Malvazija Istarska, nagrađivana vina Laguna Castello Festigia, Merlot Festigia i Terra Rosa te vina vinarije Tomaz među kojima je i nagrađivani Teran Barbarossa.

Iz ponude vina kontinentalne Hrvatske ističu se višestruko nagrađivana vina Krauthaker i Antunović, Kutjevo Graševina, Belje Graševina Goldberg, Miraz Cuvee i Frankovka te Traminac Iločkih Podruma.

U bogatom asortimanu nalaze se i vina koje možete pronaći samo u INTERSPAR hipermarketima poput Terra Madre Plavac Premium Eko, Cebalo Grk, Saints Hills Plavac, Antunović Graševina i Graševina Premium, Degrassi Refošk.

Hrvatska vina

Svjetska vina

Francuska

Španjolska

Makedonija

Crna Gora

Hercegovina

Slovenija