INTERSPAR Home of BBQ

U bogatoj ponudi SPAR Hrvatska kupci mogu pronaći baš sve što im treba za savršen ručak na otvorenom.

U SPAR i INTERSPAR trgovinama više od 1000 proizvoda za najbolji roštilj

U bogatoj ponudi SPAR Hrvatska kupci mogu pronaći baš sve što im treba za savršen ručak na otvorenom. U širokom asortimanu SPAR i INTERSPAR trgovina pod sloganom „Home of BBQ“ tako se nalazi više od 1000 proizvoda kojeg niti jednog zaljubljenika u roštiljanje neće ostaviti ravnodušnim.

Tako je na policama SPAR i INTERSPAR trgovina moguće pronaći novu robnu marku SPAR BBQ u koju od junećeg mesa spadaju razni ćevapi i pljeskavice. Od svinjskog mesa u BBQ ponudi tu su neizostavni vrat, carsko meso i leđa koja dolaze u mariniranoj i klasičnoj opciji, razne kobasice i roštiljke, a od piletine iskošteni pileći batak i zabatak, marinirani pileći ražnjići, krila ili file.

Tu treba izdvojiti SPAR-ov BBQ slatki krumpir kao idealan prilog, ali i sir za grill koji je kada se ispeče izvana zapečen i hrskav, a iznutra kremast i rastezljiv.

U SPAR i INTERSPAR trgovinama je najšira ponuda i ostalog mesa za roštilj u raznim varijacijama, s naglaskom na Tann liniju svježih i sočnih premium odrezaka, a raskošna SPAR-ova ponuda obuhvća i namirnice za vegetarijanski oblik roštilja.

 

Za svoje kupce SPAR ima i posebnu pogodnost. Sva kupljena, a neotvorena pića za roštilj, kupci mogu uz predočenje računa vratiti u trgovinu i ostvariti povrat novca.

Osim prehrambene ponude, u SPAR i INTERSPAR trgovinama svi roštilj-fanovi također mogu pronaći razne vrste roštilja na ugljen, električne roštilje, pribor za roštiljanje poput hvataljki, rukavica, daski i kutija za dimljenje što hrani daje jedinstven okus. U širokoj ponudi moguće je pronaći i grill košaru za povrće, podlogu za roštilj, posudu za potpalu ugljena i set za pečenje pizze na grill-u.

SPAR Hrvatska je u bogatu BBQ ponudu uvrstio i zavidan broj domaćih proizvoda čime stavlja naglasak na važnost poticanja kupovine hrvatskih proizvoda i potvrđuje svoju posvećenost hrvatskoj kvaliteti.