Biraj pametno, putuj luksuzno

U razdoblju od 07.10.2020. do 12.01.2021. za svaku kupnju u iznosu od 50 kn, dobit ćete 1 bod vjernosti za novi Thule program vjernosti. 

Thule

Bilo da se radi o istraživanju velikih prostranstava spektakularne prirode ili o putovanju svijetom s obitelji i prijateljima, svi mi imamo strast za uživanjem u aktivnom životu.


Isto kao i vi, i mi u tvrtki Thule želimo provoditi više vremena u uživanju u našim strastima – što znači da se ne želimo zamarati brigom o tome kako ponijeti svu opremu koja nam treba. Više od 75 godina u tvrtki Thule stvaraju se rješenja koja pojednostavljuju životne pustolovine. Potpuno smo usmjereni na razvoj inteligentnih, elegantnih proizvoda koji su pogodni za okoliš, iznimne kvalitete, sigurni i jednostavni za uporabu. Sve kako biste ponijeli baš sve što vam je potrebno.


Bez obzira na to što vam je strast, za čime težite. Bez obzira na to kamo ste krenuli, što ste ponijeli. Uz tvrtku Thule slobodni ste u potpunosti živjeti svoj aktivni život.


Bring your life.

thule.com

Thule program vjernosti

Biraj pametno, putuj luksuzno.

Kako sudjelovati

  1. Ponuda je važeća u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima. 
  2. U razdoblju od 07.10.2020. do 12.01.2021. za svaku kupnju u iznosu od 50 kn, dobit ćete 1 bod vjernosti.
  3. Prihvaćaju se isključivo popunjeni kuponi sa svih 10 bodova vjernosti. 
  4. Popunjeni kuponi ne mogu se zamijeniti za novac niti za bilo koju drugu pogodnost. 
  5. Posebnu pogodnost za kupnju proizvoda po povoljnijoj cijeni ostvarujete uz predočenje i predaju popunjenog kupona s bodovima na blagajni. 
  6. Zalihe su ograničene za određene proizvode.
  7. Popunjeni kuponi s bodovima mogu se iskoristiti do 19.1.2021. ili do isteka zalihe.