Domaći krumpir - ukusan na sve načine!

Pripremamo ga na bezbroj načina, paše uz svako jelo i nezaobilazan je u svakoj kuhinji. On je krumpir, jedna od najzahvalnijih namirnica, a na police SPAR-a stiže s hrvatskih polja, iz Čakovca, Belica i Varaždina. Bez obzira želite li ga kuhati, pržiti ili peći, najkvalitetniji domaći krumpir čeka vas u vašem omiljenom SPAR-u.

Više
Sve za ukusne kolače

Prelistajte katalog Vrijeme je za kolače i provjerite bogatu ponudu i pribora i sastojaka za najfinije kolače, a tu su i ukrasne kutije za kekse, blenderi, aparati za pripremu i pečenje i poneka ideja za originalni poklon za pod bor. 

Više
Svježe iz mora!

Za razliku od zamrznute ribe i morskih plodova, kad biramo svježe, puno nam stvari prolazi kroz glavu. Pitamo se ima li riba žive u sebi, odakle dolazi, je li možda izlovljena....

Više
Hrvatsku junetinu prepoznala najzahtjevnija tržišta svijeta

Na policama SPAR-a i INTERSPAR-a kupci mogu pronaći svježe i kvalitetno juneće meso Udruge Baby Beef, a lako će ga prepoznati zahvaljujući posebnoj oznaci na pakiranjima ove najkvalitetnije junetine na hrvatskom tržištu. Udruga Baby Beef broji više od 300 članova među kojima svoje mjesto od ovog tjedna ima i SPAR Hrvatska, prvi trgovački lanac s kojom je ostvarena ovakva suradnja.

Više
SPAR.at

Da, domaće je!

Udio hrvatskih dobavljača u ukupnom prehrambenom asortimanu iznosi čak 77 posto što pokazuje koliko je SPAR posvećen hrvatskoj kvaliteti, domaćoj proizvodnji i razvoju gospodarstva. Među našim robnim markama pronađite mliječne proizvode iz zagorskog Beloslavca, voće i povrće iz Slavonije i Podravine, jaja iz Ludbrega i Dalmacije... Kampanja "Da, domaće je" okuplja proizvođače iz cijele Hrvatske, a ovo su njihove priče. Upoznajte ih!

Saznaj više

Upoznajte naše partnere

Malina Oršić

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje na svom imanju godišnje proizvodi 40 tona bobičastog voća (maline, ribizl, kupinu, trešnju i borovnicu) koje vas već sutradan, svježe ubrano, čeka u vašem SPAR-u.

Osatina

Osatina grupa iz okolice Đakova, 1992. godine imala je samo tri zaposlena, a danas proizvodi 30.000 tona voća i povrća te zapošljava 1200 ljudi iz četirižupanije u Slavoniji i Podravini.

Luneta jaja

Kad su završili fakultet, brat i sestra Čurila osnovali su malu farmu nesilica koja je uz poticaje iz EU fondova polako rasla. Danas proizvode 42 milijuna jaja godišnje, i to iz podnog uzgoja.

Euro-milk

Dva prijatelja pokrenula su prije 20 godina malu mljekaru sa željom da proizvode kvalitetne mliječne proizvode na način kako se to nekada radilo u Zagorju. EURO-MILK proizvode danas možete naći u SPAR-u.

SPAR izdvojeno iz ponude

Brojni proizvodi po još boljoj cijeni

Teleća rebra/prsa/flam

na pultu

1kg = 49,90kn

-22%

umjesto 43,99

33,99

vrijedi 16.-22.10.

Namaz Nutella

750g

1kg = 46,52kn

-18%

umjesto 42.69

34,89

vrijedi 16.-22.10.

Svježa jaja Perfa

M razred
20 komada u pakiranju

-35%

umjesto 27.99

17,99

vrijedi 16.-22.10.

Losos file

1kg

-25%

umjesto 134.99

99,99

vrijedi 16.-22.10.

Proizvodi SPAR robne marke!

Isprobajte proizvode SPAR robne marke!

SPAR usluge

Olakšajte si svakodnevnicu i istražite brojne usluge koje možete potražiti u SPAR i INTERSPAR trgovinama.

Čistimo ribu umjesto vas

Naša ribarnica otvorena je baš svakog dana te vam pruža mogućnost narudžbe svježe i očišćene ribe.

Vratite piće, vraćamo vam novac

U roku od deset dana od kupnje pića u našim poslovnicama možete vratiti sve što niste popili.