Svaki dan jedan laptop dam!

Požurite u najbliži Spar ili INTERSPAR, obavite kupnju u minimalnom iznosu od 50 kn i možda već sutra postanete ponosni vlasnik novog Lenovo laptopa!

Više
Biraj pametno, putuj luksuzno

Bez obzira na to što vam je strast, za čime težite. Bez obzira na to kamo ste krenuli, što ste ponijeli. Uz tvrtku Thule slobodni ste u potpunosti živjeti svoj aktivni život

Više
Poštujmo mjere opreza prilikom kupovine

Svakodnevno provodimo brojne mjere zaštite i dezinfekcije u našim trgovinama, a kako bismo kupovinu učinili što sigurnijom za sve, molimo vas da se pridržavate mjera koje su propisale nadležne službe. Poštujte regulaciju ulaska i ograničenje broja kupaca, pridržavajte se propisanog razmaka od 2 metra, dezinficirajte ruke prilikom ulaska te nosite zaštitnu masku.

Više
Svake srijede uživajte u japanskoj deliciji za samo

40kn

Više informacija!

SUSHI - srijeda!

*dostupno u određenim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima

Više
INTERSPAR letak za planiranu kupovinu.

U vašem omiljenom INTERSPAR-u čeka vas bogata ponuda prehrambenih i ne prehrambenih proizvoda poput dekoracija za dom, društvenih igara i igrački za najmlađe. Prelistajte letak online i uhvatite odlične ponude na jednom mjestu.

Mi smo tu za Vas!

Više
Hrvatsku junetinu prepoznala najzahtjevnija tržišta svijeta

Na policama SPAR-a i INTERSPAR-a kupci mogu pronaći svježe i kvalitetno juneće meso Udruge Baby Beef, a lako će ga prepoznati zahvaljujući posebnoj oznaci na pakiranjima ove najkvalitetnije junetine na hrvatskom tržištu. Udruga Baby Beef broji više od 300 članova među kojima svoje mjesto od ovog tjedna ima i SPAR Hrvatska, prvi trgovački lanac s kojom je ostvarena ovakva suradnja.

Više
Svježe kao iz mora!

Za razliku od zamrznute ribe i morskih plodova, kad biramo svježe, puno nam stvari prolazi kroz glavu. Pitamo se ima li riba žive u sebi, odakle dolazi, je li možda izlovljena....

Više
SPAR.at

Startaj Hrvatska

Inicijativa, motivacija, akcija - sve to je Startaj Hrvatska, veliki medijski projekt koji donose SPAR Hrvatska i Nova TV.

Riječ je o jedinstvenom TV formatu čije je emitiranje počelo 3.10., s ciljem pomaganja poduzetnicima koji imaju dobru i inovativnu ideju da plasiraju svoje proizvode na police SPAR-a, jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.

Otkrivamo buduće uspješne ljude, suvremene inovatore, startupovce i poduzetnike koji imaju želju za stvaranjem i dobar proizvod kao dokaz, a potrebna im je samo dobra prilika!

Njihove životne priče i njihov poduzetnički put, koji često nije bio lagan i jednostavan, možete pratiti svake subote na Novoj TV, dok njihove iznimne proizvode imate priliku upoznati i kupiti ekskluzivno u INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama diljem Hrvatske.

Pogledajte najbolje trenutke iz emisije o Ivani Perić, Jasni Karavanić, Diani Prpić i Goranu Čipčiću te saznajte koje su sve prepreke morali prijeći da njihovi proizvodi dospiju na plavim Startaj Hrvatska policama i kako su se snašli u posljednjem izazovi - uspješnoj prodaji. 

Saznaj više

Da, domaće je!

Udio hrvatskih dobavljača u ukupnom prehrambenom asortimanu iznosi čak 77 posto što pokazuje koliko je SPAR posvećen hrvatskoj kvaliteti, domaćoj proizvodnji i razvoju gospodarstva. Među našim robnim markama pronađite mliječne proizvode iz zagorskog Beloslavca, voće i povrće iz Slavonije i Podravine, jaja iz Ludbrega i Dalmacije... Kampanja "Da, domaće je" okuplja proizvođače iz cijele Hrvatske, a ovo su njihove priče. Upoznajte ih!

Saznaj više

Upoznajte naše partnere

Ekos Pekarnica

U Ekos Pekarnici kolači se rade u tri smjene i poštuje se tradicija ručne izrade, pa je u svakom proizvodu udio ručnog rada minimalno 75 posto.

SPAR izdvojeno iz ponude

Izdvojeno iz kataloga

Proizvodi SPAR robne marke!

Isprobajte proizvode SPAR robne marke!

Svaki dan jedan laptop dam!

Požurite u najbliži Spar ili INTERSPAR, obavite kupnju u minimalnom iznosu od 50 kn i možda već sutra postanete ponosni vlasnik novog Lenovo laptopa! Nije li to savršena prilika da sami sebe darujete u ovo predblagdansko vrijeme? Igramo se od 25.11. do 31.12.2020.Svaki dan do kraja godine izvlačimo po jednog sretnog dobitnika. Pratite nas na stranici jer ovdje ćemo objaviti sretne vlasnike. Obratite pozornost da se laptop preuzima osobno u trgovini.Želimo Vam puno sreće!

Više