Bogata ponuda sezonskih domaćih proizvoda!

Kupus je nezaobilazan sastojak za pripremu osvježavajućih salata, ukusnih variva, ali i prirodnih sokova. SPAR Hrvatska svojim kupcima nudi svježe kupuse domaćih proizvođača Marinada iz Slatine, Ekotehnika iz okolice Zagreba te Biseri polja iz Virovitice.

Više
Svježe iz mora!

Za razliku od zamrznute ribe i morskih plodova, kad biramo svježe, puno nam stvari prolazi kroz glavu. Pitamo se ima li riba žive u sebi, odakle dolazi, je li možda izlovljena....

Više
Hrvatsku junetinu prepoznala najzahtjevnija tržišta svijeta

Na policama SPAR-a i INTERSPAR-a kupci mogu pronaći svježe i kvalitetno juneće meso Udruge Baby Beef, a lako će ga prepoznati zahvaljujući posebnoj oznaci na pakiranjima ove najkvalitetnije junetine na hrvatskom tržištu. Udruga Baby Beef broji više od 300 članova među kojima svoje mjesto od ovog tjedna ima i SPAR Hrvatska, prvi trgovački lanac s kojom je ostvarena ovakva suradnja.

Više
SPAR.at

Da, domaće je!

Preko 77% ukupnog prehrambenog asortimana na našim policama dolazi od 400 malih, srednjih i velikih domaćih dobavljača. Među našim robnim markama pronađite mliječne proizvode iz zagorskog Beloslavca, voće i povrće iz Slavonije i Podravine, jaja iz Ludbrega i Dalmacije... Kampanja "Da, domaće je" okuplja proizvođače iz cijele Hrvatske, a ovo su njihove priče. Upoznajte ih!

Saznaj više

Upoznajte naše partnere

Malina Oršić

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje na svom imanju godišnje proizvodi 40 tona bobičastog voća (maline, ribizl, kupinu, trešnju i borovnicu) koje vas već sutradan, svježe ubrano, čeka u vašem SPAR-u.

Osatina

Osatina grupa iz okolice Đakova, 1992. godine imala je samo tri zaposlena, a danas proizvodi 30.000 tona voća i povrća te zapošljava 1200 ljudi iz četirižupanije u Slavoniji i Podravini.

Luneta jaja

Kad su završili fakultet, brat i sestra Čurila osnovali su malu farmu nesilica koja je uz poticaje iz EU fondova polako rasla. Danas proizvode 42 milijuna jaja godišnje, i to iz podnog uzgoja.

Euro-milk

Dva prijatelja pokrenula su prije 20 godina malu mljekaru sa željom da proizvode kvalitetne mliječne proizvode na način kako se to nekada radilo u Zagorju. EURO-MILK proizvode danas možete naći u SPAR-u.

SPAR izdvojeno iz ponude

Brojni proizvodi po još boljoj cijeni

Čajna ili Jetrena pašteta Gavrilović

3x100g

1kg = 56,63kn

-24%

umjesto 22,49

16,99

vrijedi 18.9-24.9

Pšenično brašno

Čakovečki mlinovi
Glatko T-550

1kg = 4,49kn

-21%

umjesto 5,69kn

4,49

vrijedi 18.9-24.9

Mješavina začina Vegeta

400g

1kg = 44,98kn

-25%

umjesto 23,99

17,99

vrijedi 18.9-24.9

Svinjska leđa bez kosti

na pultu

1kg = 32,99kn

-36%

umjesto 51,99

32,99

vrijedi 18.9-24.9

Proizvodi SPAR robne marke!

Isprobajte proizvode SPAR robne marke!

SPAR usluge

Olakšajte si svakodnevnicu i istražite brojne usluge koje možete potražiti u SPAR i INTERSPAR trgovinama.

Čistimo ribu umjesto vas

Naša ribarnica otvorena je baš svakog dana te vam pruža mogućnost narudžbe svježe i očišćene ribe.

Vratite piće, vraćamo vam novac

U roku od deset dana od kupnje pića u našim poslovnicama možete vratiti sve što niste popili.