100% domaća maslinova ulja

Dodajte malo čarolije svojim jelima uz sto posto domaća maslinova ulja! Na policama SPAR-a pronađite ukupno 45 različitih maslinovih ulja, među kojima i nagrađivana sto posto domaća ulja iz istarskih i dalmatinskih maslinika.

Više
Dobar posao u SPAR-u!

Od 30.10 do 26.11. kupovinom iznad 100kn možete sudjelovati u novoj SPAR nagradnoj igri. Više informacija o pravilima nagradne igre potražite na linku niže.

Više
Manje šećera uz isti okus!

Na policama SPAR-a i INTERSPAR-a možete pronaći 65 proizvoda SPAR robnih marki sa smanjenim udjelom šećera. Neki od njih su SPAR Natur*pur Bio-Ketchup, S-BUDGET Estragon Senf, napitak SPAR fresh Bitter Lemon, SPAR Granola Müsli od kokosa i Doppel keks. 

Više
Sve za ukusne kolače

Prelistajte katalog Vrijeme je za kolače i provjerite bogatu ponudu i pribora i sastojaka za najfinije kolače, a tu su i ukrasne kutije za kekse, blenderi, aparati za pripremu i pečenje i poneka ideja za originalni poklon za pod bor. 

Više
Hrvatsku junetinu prepoznala najzahtjevnija tržišta svijeta

Na policama SPAR-a i INTERSPAR-a kupci mogu pronaći svježe i kvalitetno juneće meso Udruge Baby Beef, a lako će ga prepoznati zahvaljujući posebnoj oznaci na pakiranjima ove najkvalitetnije junetine na hrvatskom tržištu. Udruga Baby Beef broji više od 300 članova među kojima svoje mjesto od ovog tjedna ima i SPAR Hrvatska, prvi trgovački lanac s kojom je ostvarena ovakva suradnja.

Više
SPAR.at

Da, domaće je!

Udio hrvatskih dobavljača u ukupnom prehrambenom asortimanu iznosi čak 77 posto što pokazuje koliko je SPAR posvećen hrvatskoj kvaliteti, domaćoj proizvodnji i razvoju gospodarstva. Među našim robnim markama pronađite mliječne proizvode iz zagorskog Beloslavca, voće i povrće iz Slavonije i Podravine, jaja iz Ludbrega i Dalmacije... Kampanja "Da, domaće je" okuplja proizvođače iz cijele Hrvatske, a ovo su njihove priče. Upoznajte ih!

Saznaj više

Upoznajte naše partnere

Malina Oršić

Obitelj Oršić iz Svete Nedelje na svom imanju godišnje proizvodi 40 tona bobičastog voća (maline, ribizl, kupinu, trešnju i borovnicu) koje vas već sutradan, svježe ubrano, čeka u vašem SPAR-u.

Osatina

Osatina grupa iz okolice Đakova, 1992. godine imala je samo tri zaposlena, a danas proizvodi 30.000 tona voća i povrća te zapošljava 1200 ljudi iz četirižupanije u Slavoniji i Podravini.

Luneta jaja

Kad su završili fakultet, brat i sestra Čurila osnovali su malu farmu nesilica koja je uz poticaje iz EU fondova polako rasla. Danas proizvode 42 milijuna jaja godišnje, i to iz podnog uzgoja.

Euro-milk

Dva prijatelja pokrenula su prije 20 godina malu mljekaru sa željom da proizvode kvalitetne mliječne proizvode na način kako se to nekada radilo u Zagorju. EURO-MILK proizvode danas možete naći u SPAR-u.

SPAR izdvojeno iz ponude

Izdvojeno iz akcije

Šunka zlatna

Ravlić, 100g

1kg = 49,90kn

-16%

umjesto 5,99

4,99

Vrijedi
20.11.19 - 26.11.19
Kruh chia ili kornsteak

vlastita proizvodnja
500g

1kg = 17,98kn

-18%

umjesto 10,99

8,99

Vrijedi
20.11.19 - 26.11.19
Domaća kobasica za sušenje i pečenje

na pultu, PIK

1kg

-12%

umjesto 39,99

34,90

Vrijedi
20.11.19 - 26.11.19
Kelj

1kg

-50%

umjesto 7,99

3,99

Vrijedi
20.11.19 - 26.11.19

Proizvodi SPAR robne marke!

Isprobajte proizvode SPAR robne marke!

SPAR usluge

Olakšajte si svakodnevnicu i istražite brojne usluge koje možete potražiti u SPAR i INTERSPAR trgovinama.

Čistimo ribu umjesto vas

Naša ribarnica otvorena je baš svakog dana te vam pruža mogućnost narudžbe svježe i očišćene ribe.

Vratite piće, vraćamo vam novac

U roku od deset dana od kupnje pića u našim poslovnicama možete vratiti sve što niste popili.