Spar.hr zbog boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće (eng. "cookies"). Klikom na "Slažem se" prihvaćate korištenje kolačića.

Trajne pogodnosti

PROGRAM VJERNOSTI

WMF – Kombiniraj & Spoji posuđe!
 

Ekskluzivno za SPAR i INTERSPAR

Od 30.11.2016. za svakih potrošenih 50 kuna u SPARU i INTERSPARU na blagajni dobivate jedan bod vjernosti.

Bodovi vjernosti dijelit će se u periodu od 30.11.2016. do 14.03.2017

Jednostavno zalijepite bodove na za to predviđeno mjesto na kuponu. Kada ste prikupili potreban broj bodova i popunili mjesta na kuponu, prilikom kupovine odabranog proizvoda predajte popunjeni kupon na blagajni.

Popunjene kupone možete iskoristiti do 21.03.2017

Više od 160 godina WMF utječe na promjene način kuhanja, objedovanja i konzumacije pića i pretvara ih  u luksuz. Brand WMF postavlja visoke kriterije za kvalitetu, dizajn, jednostavnost korištenja i održavanja. WMF je poznat po korištenju Cromargana, visoko kvalitetnog, nehrđajućeg, plemenitog čelika koji je praktički neuništiv, lagan za održavanje, otporan na ogrebotine, bez mirisa  i okusa. Kombiniraj&Spoji WMF posuđe prati najnovije trendove. Moderan dizajn i funkcionalnost omogućuju kombiniranje i spajanje različitih proizvoda.

Na primjer: Porculanska posuda može se spojiti s tavom ili loncem, dok stakleni  poklopac tave ili lonca pristaje na porculansku zdjelu.

Porculansku posudu možete koristiti za zagrijavanje hrane na tavi, s loncem za kuhanje povrća na način bain-marie, ali isto tako za pečenje u pećnici, sa ili bez poklopca. Porculansku posudu možete nakon kuhanja koristiti za serviranje na stolu koristeći stakleni poklopac kako bi jelo ostalo toplo.

VMF kombiniraj&spoji linija posuđa omogućuje kombiniranje različitog posuđa i njegovo korištenje za razne načine kuhanja.